Recenze Festa 24035

Jedná se o profesionální nýtovací kleště na nýtovací matice a maticové nýty. Délka kleští je 200 mm. Jsou určené pro matice M3, M4, M5 a M6 z materiálů jako jsou hliník, mosaz, ocel a nerez. Součástí jsou i 4 nýtovací adaptéry.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Festa 24035 jsou spolehlivé nýtovací kleště s kvalitním zpracováním, které zvládají i náročnější úkoly. Vhodné jsou pro kutily a občasné použití, přičemž umožňují práci s různými velikostmi nýtů. Pro větší matice je však potřeba počítat s nutností větší síly.

• Kvalitní zpracování
  • Funguje bez problémů i při náročnějších úkolech
  • Vhodné pro kutily a občasné použití
  • Praktické balení s více závitovými nástavci
  • Umožňuje použití různých velikostí nýtů (M3, M4, M5, M6)
  • Pro větší velikosti nýtů (M6) vyžaduje větší sílu v rukou
  • Omezené použití pro ocelové matice

Registrovaný uživatel22. října 2023

vzhledem ke skušenosti s tímto nářadím jsem si vyřešil svůj problém

dobré nářadí i když aspoň u mě jen na občasné použití

Registrovaný uživatel17. června 2023

Pěkné zpracování potřeboval jsem nýtovat M3

Registrovaný uživatel29. května 2023

Jěště nevyzkoušeno

Registrovaný uživatel25. ledna 2023

Zatím pouze zkušební provoz - vyzkoušeny všechny nástavce. Závady nezjištěny.

Registrovaný uživatel5. září 2022

Funguji jak jsem ocekaval

Registrovaný uživatel13. března 2022

Kleště fungují

Registrovaný uživatel17. února 2022

Pro kutila velmi dobrý pomocník.

Kleště na nýtovací matice, se zdají že jsou kvalitně vyrobené. V sadě jsou čtyři závitové nástavce ,M3, M4, M5, a M6, které jsou uložené v praktických plastových obalech. Celkově souprava vypadá velmi dokonalá. Ovšem jeden údaj ,který se často uvádí, mě tak trochu zaráží. Jedná se o to, že se ke kleštím jako příslušenství, nabízí jen matice z lehkých kovů (hliník, mosaz). Takže použití ocelových matic, které se nejčastěji používají se zřejmě nedoporučuje. Já jsem kleštěmi osazoval M4 ocelové matice, šlo to bez problémů a zkoušel jsem i ocelové M6. Ty jdou též, ale chce to trochu větší sílu v rukou. Takže je jen otázka jak dlouho vydrží závitové nástavce. Pro kutila jsou kleště velmi dobrý pomocník.

Registrovaný uživatel24. dubna 2020

Koupí a použitím jsem netradičním, jednoduchým způsobem vyřešil konstrukční problém pro upevnění poštovní schránky na vstupní branku. Zatím jsem výrobek použil pouze v tomto případě, ale myslím , že najde uplatnění i při jiných příležitostech. Otevírá možnost využití alespoň pro mne dosud neznámé technologie. Fungoval na první pokus, bez problémů.

Nevnímám žádné.

Viz výše

Registrovaný uživatel22. března 2019

Funguje výborně, jen na M6 to už chce trochu síly :)

Není důvod nekoupit