Recenze Ferplast Duna Multy 99 x 51,5 x 36 cm

Recenze Ferplast Duna Multy 99 x 51,5 x 36 cm

Ferplast Maxi Duna Multy je velmi prostorný, robustní plastový box s průhledným vrchním dílem a drátěnou mřížkou pro zajištění správného proudění vzduchu uvnitř. Vhodný pro králíky. Základna je plně odnímatelná od vrchního dílu, díky šikovným sponám na bocích. Snadné čištění a údržba.

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Hezká prostorná klec

Obtížné zavírání postranních pantů

Registrovaný uživatel22. května 2022

Klec přišla precizně zabalená a v pořádku. Splňuje vše, co jsme chtěli, jen jsem čekala jinou barvu ale to je ve výsledku detail Určitě doporučuji:)

Registrovaný uživatel23. října 2021

prostorný box s vysokými stěnami spodního dílu morčátko bude mít výběh a my nebudeme mít podestýlku všude

Registrovaný uživatel1. října 2021

Parádní barva (tyrkysová). Já i ježura jsme ultra spoko.

Registrovaný uživatel13. září 2021

prostorná , dcera si objednala pro křečka

poškrábaná průhledná část zevnitř

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Box DUNA jsem vybírala jako ubikaci pro křečka syrského. S boxem jsem naprosto spokojená. Dostatečný prostor se dá dobře využít pro zařízení různými doplňky. Výška je dostačující i pro velký kolotoč. Box se dá snadno přenášet, umýt, dobře se s ním manipuluje. Váhala jsem mezi klecí, akváriem a tímto boxem, jsem velmi ráda, že jsem se rozhodla pro Dunu. Výrobek dorazil v naprostém pořádku, kvalitně zabalený, komunikace s obchodem výborná.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Ubikace pro ježka, plní svůj účel.