jsme s klecí velmi spokojeni

jsme s klecí velmi spokojeni
mám ji pro zakrslého králíka, prostorná, dobře čistitelná.
Esteticky pěkné, přístup zhora i zboku, domecek se morčátkum moc líbí, lze jednoduše i odstranit při potřebě. Mříž lze při čištění i zcela odstranit. Odolná mriz proti okusu. Boční dvířka lze použít i jako nabehovou rampu / bohužel nedosahuje až k zemi, což plassi zvířata může odradit..../.
Obtížnější otevírání bočních dvířek. Horní dvířka nelze plně otevřít- pruží. Nedoresene napáječky.
Klec překonala má očekávání- zvlášť velkorysý přístup zhora a originální boční dvířka.
Velká klec, prostorná, ideální pro zakrslého králíčka. Vše v pořádku, dokonce mě překvapila miska, pítko i seník v balení. Králíček je v kleci spokojený.
žádné.
Až na konci skládání jsem zjistila, že z druhé strany reklamního papíru byl nakreslený návod. Tak jsem klec skládala na 2x :D
Doporučuju, vše v pořádku, kvalitní výrobek
Velká krásná klec
Doba doručení v pořadku
Klec přišla poškozená
Morčata i majitel jsou spokojeni.
Krásne prostorná klec skvělé rozdělené otvírání horní části boční dvířka
Nevhodný plastoví domekek a miska napáječka protéká šla složit velmi těžko
Ze základní výbavi nám zustal pouze seník zbytek jsme vyměnili učel splnila se samotnou klecí problémi nejsou pouze výbava jsem spokojen