přímá bruska Recenze Ferm FCT - 160F

Recenze Ferm FCT - 160F

Přímá bruska s ohebným hřídelem Ferm FCT-160F vhodná pro modelářské práce, přípravu licích forem, opracování dřeva, kovů, plastů i skla a práce v nedostupných místech. Dodávka zahrnuje stojánek, ohebnou bowdenovou hřídel, 40ks brus. kusů a platový kufr.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Bruska je lehká , dobře se drží, a jde s ní dělat jemné detaily. Super cena.

Ohebná hřídel je téměř nepoužitelná.Velká vůle upínací hlavy, silné vibrace. Na jemnou práci se nehodí. Vše dělám přímo bruskou. Nevhodné je je sloučení vypínače s regulátorem otáček

Doporučuji si koupit místo kleštin upínací hlavu od firmy EXTOL. Pohodlná a rychlá výměna nástrojů.

Registrovaný uživatel20. března 2021

Dobrá cena,v příslušenství flexibilní kabel

Plastový držák stojanu by mohl být pevnější

Registrovaný uživatel9. března 2021

Šikovný do ruky

Zapuštěný vypínač

Registrovaný uživatel7. března 2021

Zatím jsem ho použil párkrát. Funguje jak má ajsem spokojen

Registrovaný uživatel30. prosince 2018

Je lehký,nepříliš hlučný a v samém základu brousícího nářadí je hodně druhů různých kotoučků,takže pro začátek stačí.Nejsem profesionál,takže pro kutila plně dostačující,vše ostatní lze dokoupit,protože nástroje se shodují s různými renomovanými značkami.

Tento výrobek používám krátkou chvíli a zatím jsem na žádný zápor nenarazil.

Doporučuji všem,kdo má rád precizní práci,restauratérům,zámečníkům a podobným profesím.Jsem rád,že jsem si FERM FCT-160F koupil.Rád poskytnu informace třeba po ročním používání,zatím jsem velice spokojen.