Set top box Recenze Ferguson Ariva T760i

Recenze Ferguson Ariva T760i

Připravte se na DVB-T2 frekvenci vysílání se set top boxem Ferguson Ariva T760i, který ji podporuje díky kodeku H.265 HEVC a zároveň je snadný na instalaci a ovládání. Můžete si díky němu také vychutnat filmy a pořady ve Full HD rozlišení s titulky v mnoha populárních jazycích. Klíčové vlastnosti - s DVB-T2 tunerem - rozlišení Full HD - logické řazení programů - přehrávač médií Praktický set…

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Fungje tak jak jsem si představoval

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Snadná instalace, ovládání

Nejde mi nastavit číselné označení stanic 1÷99,ale pořád si drží 1001÷1099. Nepohodlné při vyhledávání podle čísel - možná je chyba u mne ale nepřišel jsem jak na to.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

8 MHz

Registrovaný uživatel19. října 2021

Vybíral jsem hlavně proto, že jsem již jeden takový měl. Jinak pro mě funkční jak potřebují a to včetně přehrávání filmů/videí z USB.

Registrovaný uživatel14. září 2021

Jsem spokojen, produkt jsem nasel na internetu. Je skladnější než jiné nabízené produkty. Používám denně

Nedostatky jsem žádné nepozoroval..

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

Občas vynechává zvuk. Připojení kabelem k internetu stačí jen na aktualizaci EPG. Na instalované aplikace hlásí že potřebuje WiFi anténu do USB.

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

cena kvalita

Registrovaný uživatel12. července 2021

Pomalý

Registrovaný uživatel6. února 2021

Koupil jsem pro sebe a rodinu celkem tři, jeden byl v záruční opravě už dvakrát , další přestal fungovat přede dvěma měsíci a kvůli covidu odkládám cestu do Suntechu k jeho reklamaci.

Po mnohaletých dobrých zkušenostech se značkou Ferguson jsem u tohoto STB velmi zklamán.

Registrovaný uživatel24. března 2020

Dva tunery. Za slušné peníze. Zatím spolehlivý - ve zkušebním programu.

Registrovaný uživatel18. února 2020

Displej na předním panelu s čísly kanálů

Nemožnost číslovat kanály od jedničky

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

Časová lišta v Infu, přehledné EPG řazené jak horizontálně, tak vertikálně, vcelku stabilní.

Zbytečně složité dálkové ovládání, některá tlačítka zcela nepotřebná, na staré vakuové televizi připojené přes SCART bylo zobrazení zkreslené, jeden ze 4 set-top boxů se do měsíce porouchal a šel do záruční opravy.

Pro své přednosti a dostupnou ceně lze doporučit.

Registrovaný uživatel2. ledna 2020

Složité menu a není možné upravit seznam programů. Už bych určitě nekoupil.