Fungje tak jak jsem si představoval

Fungje tak jak jsem si představoval
Snadná instalace, ovládání
Nejde mi nastavit číselné označení stanic 1÷99,ale pořád si drží 1001÷1099.
Nepohodlné při vyhledávání podle čísel - možná je chyba u mne ale nepřišel jsem jak na to.
8 MHz
Vybíral jsem hlavně proto, že jsem již jeden takový měl. Jinak pro mě funkční jak potřebují a to včetně přehrávání filmů/videí z USB.
Jsem spokojen, produkt jsem nasel na internetu. Je skladnější než jiné nabízené produkty. Používám denně
Nedostatky jsem žádné nepozoroval..
Občas vynechává zvuk.
Připojení kabelem k internetu stačí jen na aktualizaci EPG. Na instalované aplikace hlásí že potřebuje WiFi anténu do USB.
cena kvalita
Pomalý
Koupil jsem pro sebe a rodinu celkem tři, jeden byl v záruční opravě už dvakrát , další přestal fungovat přede dvěma měsíci a kvůli covidu odkládám cestu do Suntechu k jeho reklamaci.
Po mnohaletých dobrých zkušenostech se značkou Ferguson jsem u tohoto STB velmi zklamán.
Dva tunery. Za slušné peníze. Zatím spolehlivý - ve zkušebním programu.
Displej na předním panelu s čísly kanálů
Nemožnost číslovat kanály od jedničky
Časová lišta v Infu, přehledné EPG řazené jak horizontálně, tak vertikálně, vcelku stabilní.
Zbytečně složité dálkové ovládání, některá tlačítka zcela nepotřebná, na staré vakuové televizi připojené přes SCART bylo zobrazení zkreslené, jeden ze 4 set-top boxů se do měsíce porouchal a šel do záruční opravy.
Pro své přednosti a dostupnou ceně lze doporučit.
Složité menu a není možné upravit seznam programů. Už bych určitě nekoupil.