Recenze Fenix RCR123A ARB-L16-700UP USB

Nabíjecí baterie Fenix s vlastním nabíjecím micro-USB konektorem. Lze ji nabíjet připojením kabelu do micro-USB konektoru (např. z počítače či nabíječkou na mobilní telefon) tak i v klasické nabíječce. Oproti baterii ARB-L16-700U je uzpůsobena pro větší vybíjecí proud (až 2,5 A).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Baterie Fenix RCR123A ARB-L16-700UP USB je oceňována pro kompaktní rozměry a možnost nabíjení přes USB. Uživatelé si chválí dlouhou výdrž a praktické nabíjení. Někteří však upozorňují na nekompatibilitu s některými zařízeními a nesrovnalosti v uvedených parametrech, což může ovlivnit její využití.

• Nabíjení přes USB
  • Kompaktní rozměry
  • Dlouhá výdrž
  • Nabíjení přímo na těle baterie
  • Nabíjení jak v nabíječce, tak přes USB
  • Není kompatibilní s některými zařízeními
  • Nesprávné parametry uvedené na stránkách
  • Nízké napětí oproti deklarovanému

kolovecky130. října 2025

3roky

Dobrá věc

Gladiator.T22. července 2025

Super že jde nabíjet i přes kabel.

Registrovaný uživatel17. dubna 2025

Nabíjecí CR 123 Nabíjení přes micro USB přímo na těle každou nabíječkou na mobil

František K4. září 2024

Jak může nést označení 5V když mě reálně 3,6V !!!

Registrovaný uživatel20. října 2022

Jednoznačně nabíjení

Registrovaný uživatel25. července 2022

Na stránkách jste měli uvedené jiné parametry než ve skutečnosti jsou. Baterka mi je k ničemu

Registrovaný uživatel18. února 2022

zkušenosti

Registrovaný uživatel7. února 2022

Zatím jsem moc nepoužíval ,nicméně nabíji jak v nabíječce ,tak přes usb a výdrž poměru .

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Není kompatibilní s moji Veličkou hl50... Ano přečetl jsem si to, ale pozdě... Čelovka přežila.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Mněla jsem dlouho baterky AA chtela jsem to skusyt. malá konpaktní lepší nez tužkovka (AA baterka) zatím jen krádce ale nesklamala.