Svítilna Recenze Fenix PD25R

Recenze Fenix PD25R

Kapesní nabíjecí svítilna Fenix PD25R nabízí světelný tok až 800 lumenů (ANSI) a dosvit až 250 metrů. Je napájena nabíjecím akumulátorem typu RCR123A, který se nabíjí přímo ve svítilně přes USB-C konektor, umístěným na boku. Nabíjecí zdířka je krytá šroubovací maticí, takže je dokonale chráněna proti vodě a nečistotám. Akumulátor lze nouzově nahradit i jednorázovou baterii CR123A.

karelpavlik67256. listopadu 2024

Ta baterka je světelný kánon. Nejlepší co mám od Fenixu a že jich pár mám. Absolutně Top baterka.

Doporučuji - baterkou od Fenixu se nedá nic zkazit. Koupeno jako vždy Knifestock za vynikající penize.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

- veľmi malá, kompaktná edc - veľmi ľahká - výkonná - kvalitná a pekná - jednoduché ovládanie

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Velmi kvalitní svítilna, zpracování na top úrovni.

Jediné mínus, že nejde postavit na plochu kde je zadní spínač, aby sloužila třeba i s difuzorem...

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Velice kvalitní baterka, muž si ji přál k Vánocům, rychlost dodání, skvělá komunikace, perfektní stav.