Přímotop Recenze Fenix Group Solius Digital 20

Recenze Fenix Group Solius Digital 20

Sálavé konvektory Solius Digital 20 jsou opatřeny digitálním termostatem s týdenním programem a funkcí adaptivně řízeného spouštění, termostat je však možné přepnout také do manuálního režimu. Zatímco běžný konvektor předá prakticky 100 % energie výhradně konvekcí (prouděním), sálavý konvektor předá minimálně 50 % tepelné energie sáláním. Kombinuje tak výhody infračerveného sálavého vytápění…

janchlup14. listopadu 2025

Pracuje jak má.

Varianta 750 W
matafffix13. října 2025

Po nastavení, aplikaci na zeď zatím vše na jedničku topí krásně. A ano i pěkně sálá.

Za mě velmi povedený výrobek. Samozřejmě je vždy co zlepšovat ale cena poměr výkon na výbornou.

strubl-m19. listopadu 2024

Topení topí jak má, jsem spokojený

jirimajdl8. srpna 2024

Topí mnohem lépe než starý parádně topí ímotop

Varianta 1500 W
Pavel Vyhnalek2. února 2023

vybral jsem si tento produkt solius digital20 protože mne popis zaujal jinak topím krbovkama líbí semi výkon v pohodě i v -6c topil na20c ale musel jsem ho nastavit na manuál a zrušit funkci otevřené okno které topení okamžitě stopne a spustí se až za 2hodiny

trochu mně stále děsí asi 40c teplá koncovka přívodního kabelu která prohřívá i zásuvku jede nepřetržítě od 24.1 2023 cca 9dní .Mněl jsem před tím ještě menší 1000w a ten nevitopil ani na15c v -4 ale vkombinaci s tímto velkým paráda

mé shrnutí i přes nedostatky je to příjemné teplo které jsem upřímotopu ještě nezažil takže doporučuji