Nelze z jistotou objednávat podle zobrazení výrobku.

Nelze z jistotou objednávat podle zobrazení výrobku.
Jednoduché ovládání bez displeje, funguje perfektně
Perfektně funguje jak má. Velká spokojenost
Tento typ přímotopů využíváme již 30 let (s drobnými odchylkami).
Lehký snadná ovladatelnost
Měl jsem starší typa a musí se převrtat držák; stupně na kotouči teloměru jsou špatně vidět, měli by být výraznější
Dobrá cena. Radiátory Ecoflex máme již 30 let.
Přesně takové topidlo, jaké jsem potřeboval. Snadná instalace, výhodné pro vyhřívání menších prostor. Výhodou rovněž je, že zabírá při instalaci na stěnu minimum místa.
Vybrán jako dobrá náhrada za 25 let starý Ecoflex.
Zatím pracuje dobře
Už mám stejné topení 2x doma a funguje dobře, takže spokojenost
Dobrý funguje to dobře. Ota
funguje výborně
bohužel má jiný úchytný systém, než jeho stejnojmenný předchůdce stejného výkonu, takže když jsem potřeboval po 20 letech vyměnit konvektor (odešel termostat), musel jsem převrtat držák.
Na přitopení menšího prostoru stačí.
Mám rád jednoduché funkční věci, bez zbytečných a nepotřebných cingrlátek. Tohle topení je přesně co jsem hledal.
Levné
Tiché
Spolehlivé
Jednoduché
Topí hned
Možná ty číslice na kolečku termostatu by mohli být víc vidět (jak tady někdo už píše)..detail.
pohodlná regulace teploty
nečitelný popis na knoflíku pro regulaci teploty
Jednoduchá instalace a obsluha.
Jednoduchá montáž
spolehlivost, a výkon
nemám co bych měl zápory
topí, to je tak všechno
nemá vestavěný vypínač jako obyčejné konvektory. Co na tom že má přesný termostat, režimy komfort a eko a kdovíco, když ho nelze úplně vypnout aby netopil, třeba při opuštění místnosti na půl dne.Když ho přepnu na eko, sice topí na menší teplotu, ale topí. To bych se nedoplatil.
Jako všechno dneska, čím modernější, tím nepraktičtější.