Skvělé svítí, malá...
Balení mělo obsahovat kroužek na klíče, který chyběl.
Kdo balí na výlet a potřebuje uspořit místo, tak určitě doporučuji. Několik možností svícení, lehká, akorát do ruky. Určitě doporučuji.

Skvělé svítí, malá...
Balení mělo obsahovat kroužek na klíče, který chyběl.
opravdu malinka, ale paradni vykon, magnet na konci rukojeti, spona
pouzivam denne jako pracovni
Fakt malinká svítilna, možná až tak moc, že bych ji mohla rychle ztratit, ale dá se pověsit na klíče či šňůrku. Svítí dobře a má několik režimů.
Zatím nevyzkoušeno v terénu.
Precizní zpracování, špičkový celkový výkon a výdrž, dobře odstupňované, pohodlný a jistý úchop - necelý cm navíc proti předchůdci je znát, bezproblémové ovládání i poslepu, záslepka nabíjení drží skvěle a na otevření je třeba vyvinout úsilí, rovná a magnetická koncovka je skvělá vychytávka, rozšroubování ze strany koncovky je pohodlnější než ze strany hlavy.
V téhle kategorii je to podle mého celkově nejlepší varianta a za tu cenu už vůbec, na běžné použití v podstatě už jinou baterku nepoužívám, mohu jen doporučit :-)
Perfektní svítivost. No. 1!
potřeboval jsem baterku "po ruce" pro různé nečekané události
kompaktní rozměry
dobrá svítivost,
nabíjecí baterka
zcela nepravidelně
i have owned for many years Olight S1R,unfortunately the manufacturers decided not to provide batteries for their older products, a wrong marketing move from my point of view, that's why I decided not to deal with olight anymore and this Fenix is very good, at least until now ,especially charging via USB C is welcome. Olight had a dedicated charger.
Na její rozměry svítí neskutečné, super je i mód 1lm třeba do stanu kdy úplně nechcete svítit na plnej kotel.
Trošku horší ovládání, pro její zapnutí dlouze podržíte cca 1s a pro zapnutí stroboskopu podržíte cca 1,2s takže se občas muže stát že si zapnete stroboskop.
Miniaturní, výkonná, velice odolná (spadla na beton z 1,5 metru a není na ní ani škrábanec), vodotěsná, dobíjení USB-C, stroboskop s proměnnou frekvencí, zámek spínače, magnetická patka, oboustranný klip ( je tak lehká, že si jí připnete na kšilt a máte "čelovku")....Na tu velikost vyzářit 1200 lm v turbo režimu je prostě super.
Na turbo režim se dost zahřívá, ale na tu velikost se není čemu divit.
Koupě rozhodně nelituji a doporučuji. Za tu cenu je to solidní svítilna na EDC. V kapse o ní vůbec nevíte a přesto je schopná rozsvítit ulici. Prostě Fenix!
Malá a výkonná za mě nemá chybu.
hezký design
vylepšený model
malý
usbC
praktický oboustranný klip
výkonný
magneticá zadní strana
docela se hřeje
nestandardní ovládání proti jiným svítilnám
klouže v ruce a to dost (proti tomu vypomáhá klip) pak už zbývá jen šňůrka
super malá nositelná praktická osobní svítilna, škoda dostatečně nezdrsněného povrchu
Perfektní zpracování a neuvěřitelná svítivost na tak malé rozměry a nízkou hmotnost. Oboustranná spona a magnetická koncovka je super věc škoda ze to nedávají i na větší svitilny třeba na E35R.