Recenze Fenix E06R nabíjecí svítilna

Fenix E06R nabíjecí svítilna je tyrkysová svítilna s kompaktními rozměry a hmotností jen 54 gramů. Díky moderním LED technologiím Luminus SST-12 nabízí světelný tok až 700 lumenů a rovnoměrné osvětlení prostoru do vzdálenosti 110 metrů. K napájení slouží integrovaný akumulátor s kapacitou 750 mAh, který se nabíjí přes USB-C konektor umístěný na boku svítilny. Svítilna Fenix E06R nabízí čtyři…

timebandit16. května 2026

Výborně osvětluje moje okolí

Používám krátce při venčení psů. Velmi dobře osvětluje okolí. Jsem spokojený a splňuje moje požadavky.

Varianta tyrkysová
stafordice9. května 2026

Skvělá velikost, skvělý výkon,skvělé funkce,skvělá značka,skvělý materiál,skvělá výdrž.Fenix mě opět nezklamal a okouzlil

Zamykání stylem držení současné dvou bočních tlačítek, myšlenka není špatná , tlačítka jsou blízko sebe ale ne zas tak blízko ,takže se obě současně mačkají dost krkolomně a nepohodlně

Fenix je pro mě nejlepší značka svítilen,už mám čtvrtý model a všechny jsou unikátní kousky

josek30. prosince 2025

Rozměrově malý, výkonný výrobek , doba svícení odpovídá údajům na obalu a v návodu. Užitečné funkce - kontrola pravosti bankovek, laserové ukazovátko, magnet na uchycení.

V době koupě bylo na skladě jen šedé provedení, chyba v návodu- krytka napájecího konektoru citovaná v návodu není výrobcem dodávána

Hezká funkční miniatura výkonné svítilny "na klíčenku", dobrý dárek, kovové odolné provedení, možnost uzamčení, kontrolka nabití, signalizační funkce. Vyšší cena, ovládání potřebuje krátký zácvik.

7ambra715. listopadu 2025

Velmi dobrá sofistikovaná svítilna

melka.milan.mm5. července 2025

Opravdu miniaturní svítilna, ale s nečekaně velkým výkonem.