Možná trošku těžší.

Možná trošku těžší.
Slusny vykon, splnilo potreby
neda se hardverove (treba krytkou nebo klipem jako u E18R) zabranit nechtenemu zapnuti
Vytykana slozitost nalezeni spinace poslepu se da kompenzovat natocenim klipu smerem k vypinaci. U mne to funguje bezchybne i v rukavicich.
Funguje skvěle
Silná, robustní a spolehlivá.
Kvalitní výrobek a hlavně na nabíjení,
Jsme jako vždy velmi spokojeni.
svítí daleko :-)
nevím - dárek pro syna a ten je celkem nadšený
stupně intenzity svícení
Vynikající svítivost, malá hmotnost i velikost
Neuvěřitelný výkon. Na max. vidíte téměř jako ve dne. Zajímavá vychytávka je magnet na konci svítilny. Dostatečně množství světelných režimů.
Zatím jsem při běžném používání nic nezjistil. Na "topení" svítilny při svícení na max. jsem byl předem upozorněn. Může se plést spínání osvětlení a krytka nabíjecího konektoru- to jsem ovšem vyřešil klipsem ve stále stejné poloze a pak už je to jen otázka zvyku.
Svítí parádně. Režimy svícení tak akorát. Na nejnižší stupeň tak akorát. Nejvyšší svítí mění noc v den. Teplota světla ideální. Zpracování na dobré úrovni. Silný magnet, opravdu solidně drží. Funkce tlačítka zapínání a ovládání funguje jistě, přiměřený tlak. Svítilna není úplně mini, dobře se drží.
Trochu se mě plete tlačítko zapínání s krytkou USB. Jsou proti sobě, podle hmatu je to horší, jsou sice lehce odlišné, ale není to ideální. Naučit se dá.
Celkově zatím naprostá spokojenost. Doporučuji.
Dosvit je neuvěřitelný
Několik režimů
SOS
Dlouhá výdrž
Skvělá... svítí jak má...
Ve tmě je trochu těžší nahmatat spínač.plete se se zděří na nabiječku
výborný světelný výkon, 5 stupňů intenzity jasu, snadná manipulace, univerzální použití
vynikající svítilna, dobrá koupě
V dané kategorii je to špička, prostě Fenix. Výrobek mám krátce, ale dle zjištěných recenzí mohu skutečně potvrdit její kvalitu.
Kvalita první pohled. Vše je ok tak jak se píše.
Skvělá baterka, svítí neskutečně. S červeným filtrem nemá konkurenci
Počet režimů
Celkový výkon
Kvalita zpracování
Dálkový kolimátor
Možnost přichycení magnetem
3000 lm stroboskop je pro případnou sebeobranu v noci docela účinný nástroj...
Hodilo by se tlačítko navíc pro rychlejší volení režimů
Vzhledem k velikosti neskutečný výkon - na turbo režim sice nedokáže svítit příliš dlouho, ale s takovým výkonem, jakým např. před 10 a více lety nedisponovaly ani velké a těžké "kufrové" svítilny.
Střední režim (400 lm, 8 hod) ideální na většinu situací