Recenze Felce Azzurra Muschio Bianco sprchový gel a pěna 650 ml

Jedná se o italský sprchový gel pro každodenní dokonalou sprchu nebo koupel. Nechte se obklopit elegantní vůní čistoty s pudrovým nádechem oživenou tóny citrusů a květin. Sprchový gel zanechává pokožku jemnou, hebkou a hydratovanou s vyváženým pH.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sprchový gel a pěna Felce Azzurra Muschio Bianco je chválený pro svou příjemnou a intenzivní vůni, která zanechává dlouhotrvající dojem. Velké balení a příznivá cena z něj činí výhodnou volbu pro každodenní použití. Zákazníci si pochvalují i bohatou pěnu, která zvyšuje komfort při mytí.

• Příjemná a intenzivní vůně
  • Velké balení
  • Dobrá cena
  • Bohatá pěna
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Benli26. března 2026

Velice prijemná vůně

danavala11. listopadu 2025

Znám z drivejska

sylva.mikyskova23. září 2024

Velké balení, dobrá cena, krásná vůně

mniazgova117. května 2024

Cista vune, radost se s nim myt

Registrovaný uživatel10. října 2022

příjemná vůně a bohatá pěna

Registrovaný uživatel20. června 2022

je to italský výrobek , příjemná vůně , každodenně

Registrovaný uživatel16. března 2022

velké balení, příjemná vůně, dobrá cena, používám denně

s tímto gelem jsem se seznámila díky náhodě, kde jsem ho koupila v něj. butiku náhodně a ihned se do této vůně zamilovala. když mi došel nějakou dobu jsem zůstala bez něho. Objevila jsem ho až v Drogerii Barvy laky, ale měli jen omezeně 2 druhy, ale poradili, že v e shopu je větší nabídka, proto jsem si objednala tam a v akční ceně. Jsem velmi spokojená i můj partner, který si ho bere do práce a všichni se ptají, co to tak krásně voní.