Mycí prostředek Recenze Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 500 ml

Recenze Feel Eco Prostředek na nádobí s vůní maliny 500 ml

Skvělá účinnost, která není na úkor vašeho zdraví a životního prostředí. Inspirován kosmetikou je šetrný k pokožce, ale nemilosrdný k špíně. Použijte ho bez obav i na mytí ovoce. Jemná vůně malin vám nechá vzpomenout na pozdní léto v přírodě.
Porovnat ceny 69 Kč

Registrovaný uživatel25. června 2024

Pění, dobře myje, nevysušuje ruce. Jinak ale preferuji vůni okurky. Kupuji už dlouho.

Nenašla jsem v nabídce balení 1 litr.

Lidka15. ledna 2024

používán dlouhodobě, spokojena

Registrovaný uživatel6. července 2023

Krásně čistí, dá se i zředit, voní, neničí ruce, pecka !

Registrovaný uživatel4. července 2023

jen klady, mám vyzkoušeno

Registrovaný uživatel19. října 2022

Používám na mytí ovoce a zeleniny

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Účinnost skvělá, vysoko hodnotím neobvyklou velmi příjemnou vůni maliny. Chvíli jsem si musela zvykat na trochu jinou, gelovější, konzistenci oproti obvyklým komerčním přípravkům, nicméně nyní již nehodlám používat žádný jiný. Kvalita spolu s eko dopadem je pro mě jasná volba.

Rozhodně doporučuji firmu FeelEco a její přípravky jako celek. Mám jimi vybavenou takřka celou domácnost a jsem velmi spokojená s kvalitou, účinností i komunikací e-shopu a rychlostí doručení.

Registrovaný uživatel13. dubna 2019

Dobře myje nádobí, dobře odmašťuje. Super i na umytí ovoce a zeleniny, nezanechává žádnou pachuť. Dobře myje i dětské lahvičky od mléka (vyzkoušeno u 2letého dítěte, když mi došel prostředek na mytí lahviček). Bez vůně.

Mohu jen doporučit.