Recenze Favea Bactoral Baby s vitamínem D 30 sáčků

Recenze Favea Bactoral Baby s vitamínem D 30 sáčků

První orální probiotikum pro doplnění přátelské mikrobioty krku, dutiny ústní a středouší. Obsahuje patentované probiotikum a vitamín D na podporu imunity.

creep24. února 2025

Pořídila jsem synovi 2 roky kvůli zánětům středního ucha. Užíváme 3 měsíc, píchane ucho zatím neměl. Rýmu , kašel měl v době užívání několikrát.

Domimatu6. listopadu 2024

Perfektní prevence

janik.hasic5. října 2024

Kupují pravidelně, velká spokojenost Pomáhá od bolesti v krku

Lenka Mayerová3. dubna 2024

Syn trpí na záněty středního ucha, každá rýma skončila zánětem (na podzim 4x za 2 měsíce), po dobrání posledních atb v listopadu jsme zkusili nasadit bactoral, bral 2 nebo 3 balení - poslední dobral ke konci února. Během toho měl mnohokrát rýmu, i delší než týden a bez problémů s ouškama. Další balení jsem ke konci března nenasadila (výrobce uvádí, že ochrana funguje ještě cca 32 dnů po dobrání) a rýma, kterou tou dobou chytil se po 10 dnech překlopila v zánět. Až dobere antibiotika, bactoral nasadíme znovu. Během 4 měsíců kdy působil bactoral se mu uši téměř zahojily (poslední tympano v lednu A a C, od září měl obě B) a to malému na začátku i přes jeho nízký věk (teď 16m) chtěli plánovat vyndávání mandlí + zavádění grometů. Prášek má pro děti příjemnou chuť, davala jsem oběma dětem - dceři 3.5 r jsme ho po částech sypali do úst (zvládla rozcucat), synovi rozpuštěný ve vodě, oba ho přijali dobře.

Vyšší cena, zvlášť pokud ho bere více členů domácnosti, ale balení na měsíc působí měsíce dva, takže ve výsledku cca 200-250 na měsíc není moc.

Doporučuji všem, co mají problémy se záněty středouší. Rýmě jako takové se asi nevyhnete, zvlášť pokud je dítě ve školce, ale proti nepříjemným komplikacem funguje dobře - alespoň nám.

vondrakova115. března 2024

Děti užívaly první sezonu a určitě zopakujeme opět na podzim. Nachlazení se samo nevyhnuly, ale nerozjelo se v žádnou nemoc. Za mě velká spokojenost a pokud někdo hledí na cenu, ano, je sice vyšší, ale na druhou stranu, pokud dítko marodí, léčiva také nejsou zadarmo :)

marie13. února 2024

Vyřešili jsme tím podílení imunity u dítěte i dospělého. Doporučujeme nyní známým.

m.brzonova25. ledna 2024

Chuť je sladká, takže to malému chutná a není problém s podáním

Registrovaný uživatel19. října 2023

Doporučila nám ho doktorka na anginy používáme krátce.

Registrovaný uživatel30. června 2023

Bylo nám doporučeno, tak snad zafunguje. Fajn byla akce 2+1, doufám, že se bude opakovat.

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

Malému velmi pomáhá a nechytá rýmy a ani angíny

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Velmi dobrá chuť, děti spokojené.

Obě děti berou už měsíc a v podstatě jsou po celou dobu nemocné.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

Deti užívajú probiotikum štvrtý deň, a už teraz zaznamenávam výrazné potlačenie zelenej nádchy.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

Prášek dcerce chutná Nelze říct jestli zabírá, bereme necelý měsíc.

Docela vysoká cena

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

děti 3 a 6 let nechtějí rozpuštěný v tekutině, rozpuštěný v ustech už vůbec ne,lepí se na patro. Tablety pro dospělé jim chutnají i více vyhovuji.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Výborně funguje, posiluje imunitu

Registrovaný uživatel1. května 2022

Nej, jediný co pomohl dceři

Registrovaný uživatel21. února 2022

Výborný produkt s příjemnou chuti. Hlavně funguje, drecce se snížila nemocnost

Kupujeme opakovaně, je spokojeni

Registrovaný uživatel3. února 2022

Perfektní pro děti, které jsou zahleněné pěkně uvolní. A podporuje imunitu.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Udržuje zdraví dětí

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

:-) Těžko říct v dlouhodobém horizontu, prostě mám pocit, že pomáhá. Používám i u sebe. Třeba jeden sáček po třetinách. Kvůli ceně.