Blu-ray film Recenze Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)

Recenze Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)

krapatrik29. prosince 2023

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem. Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků, čarodějek a jednoho chrabrého mudlovského pekaře na nebezpečné misi, kde potkají stará i nová fantastická zvířata a střetnou se s rostoucí armádou Grindelwaldových následovníků. Ale jak dlouho bude moci Brumbál zůstat stranou, když jsou sázky tak vysoko?

Registrovaný uživatel19. března 2023

Skvělý film, výborný Atmos zvuk

Snad jen, že tam není Johnny Depp

Varianta Blu-ray
Registrovaný uživatel7. prosince 2022

dobré pokračování Fant. zvířátek

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Skvělý obraz a zvuk

Příběh (příběhy) fantastických zvířat jsou od prvního dílu jeden velký přešlap který mi připadá jako urážka světa Harryho Pottera (alespoň za mě, věřím a neodsuzuji ty kterým se to může líbit) já to pořídil jen do sbírky a mám dojem že to ani nikdy nerozbalim (stačí že to bude strašit na HBO Max)

Varianta 4K Ultra HD Blu-ray
Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Trochu to oproti předešlým dílů ztrácí na atraktivnosti. A pak Brumbal jako gey????

Varianta Blu-ray
Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Sleduji Fantastická zvířata od 1.dílu, všechny díly včetně třetího výborné.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

najslabsia cast z trilogie