Pohovka Recenze Falco Dream III

Recenze Falco Dream III

Pohovka Falco Dream III od výrobce Falco nabízí praktickou kombinaci rozkládacího mechanismu a úložného prostoru, což ji činí vhodnou volbou pro různé místnosti v domácnosti, včetně obývacího pokoje, pracovny či studentského pokoje. Tato pohovka je zhotovena v elegantní tmavě šedé barvě, která snadno zapadne do moderního interiéru a lze ji bez problémů kombinovat s různými dekoracemi a doplňky.…

jiri.kocum22. listopadu 2024

Serióznost a jistota pro kupujícího.

Neznám žádné.

Firmu všem doporučuji

Varianta B tmavě šedá
Registrovaný uživatel26. září 2023

Dobra na příležitostně přespani. Za tímto účelem byla také zakoupena.

Špatné ošetření spodního dílu sedačky. Pokud ji budu chtít přemístit, tak se musí přemístit ve dvou a ve vzduchu. Nemá dobré provedení podlahové části. Netušila jsem to a odřela jsem plovoucí podlahu, při jejím přemisťování.

Rozhodne výrobce by měl na tuto skutečnost reagovat. Nejsou vždy po ruce dva lidé na přemístění.

Varianta B krémová
Registrovaný uživatel23. srpna 2022

snadná montáž, pěkné provedení

Varianta B béžová
Registrovaný uživatel20. října 2021

Pěkné provedení, příjemný potahový materiál, výhodná cena.

Varianta B béžová
Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Pohodlná sedačka, není dlouhý sed. Dobře se rozkládá na příležitostné spaní a úložný prostor je fajn. Je vhodný do hostinského pokoje.

Nevím o nich. Kupovala jsem ji do hostinského pokoje ne do obýváku.

Jsem spokojená i s cenou a zdarma doručením. Viděla jsem ji dráždit u jiného dodavatele.

Varianta B krémová
Registrovaný uživatel16. prosince 2020

Potřeboval jsem pohovku na občasné přespání. Oproti jiným rozkladům je systém KLIK KLAK geniálně jednoduchý a rychlý.

Varianta B grafit