Vodovodní baterie Recenze Fala TO-75931

Recenze Fala TO-75931

Baterie s ohřívačem pro zajištění ohřevu vody. Ideální pro garáže, na zahrady, chaty, do kempu, suterénů a na další místa bez rozvodů teplé vody. Přístroj je napájen z elektrické zásuvky. Ohřívá vodu chytře a ekonomicky na 60°C do 5 sekund.

Bohumila8. ledna 2026

Úspora vody, rychlé ohřátí.

Kupovala jsem již podruhé, protože jsme předělávali kuchyň a první průtokový ohřívač se osvědčil, zakoupila jsem ho znovu. Kdo chce mít rychle teplou vodu všude tam, kde nemůže být bojler nebo jiný zdroj teplé vody, tak je toto ideální řešení.

Registrovaný uživatel7. června 2024

funguje jak má, na chalupě nemá chybu

má krátké ramínko

Registrovaný uživatel11. září 2022

ohřívá dost na vysokou teplotu vydržela déle než 2 roky jednoduchá instalace a ovládání

Barevné značení kabelů neodpovídá el normám na levý kolík zástrčky je připojen modrý kabel !

Ohřívá i po 2 letech bez problémů (doufám že vydrží i déle) ohřívá dost na vysokou teplotu (ohřívač od jiné fa HomeLife DIGITERM HY30-08. neohříval tak dobře navíc musel být do půl roku 2x reklamován) takže tento Fala TO-75931 je super !

Registrovaný uživatel28. února 2021

úsporný a zatím splňuje naše představy

výrobek a doprava dobrý