Kvalita a cena

rychlá a jednoduchá montáž
za daný peníz spokojenost
Kvalitní baterie
Šikovný ovládání
Nedodavaji jako náhradní díly ten ohebny vývod
Dobrá baterie za výbornou cenu, bohužel nejde sehnat jako náhradní díl ohebna hadice
+ funguje dobře
+ jednoduchý tvar bez zbytečných míst, kde by se držela špína
- potřebuje větší otvor ve dřezu (kruh o průměru 32 mm) než stará baterie. Dřezem prochází celá velká závitová trubka (ne jen hadičky a dva držící šrouby jak bývalo zvykem)
- návod je velmi obecný a víceméně k ničemu. Není rozlišeno kam zapojit teplou a studenou, nebo jaké je pořadí podložek na závitu skrz dřez.
- závitová trubka v těle baterie drží jen na malém kousku závitu, hrozí jeho strhnutí
100x kvalitnější než z Lidlu.Ma kvalitnější těsnění, silnější průtokové hadice.V Lidlu bych ji již nikdy nekoupila!!!
Žádný zápor - naprostá spokojenost
Všem kteří přemýšlí nad touto ohebnou kuchyňskou baterií ji můžu jen doporučit!!!!
Výborná manipulace,výborná udržba,baterie je prostě super
Velice pěkná a kvalitní baterie
Mám to jako dárek pro dceru, už jsem jí koupila jedné z dcer. Dcera je s baterií spokojená.
Vypadá skvěle, ale použit bude časem.
Dle dosavadních zkušeností s obdobným výrobkem předpokládám spokojenost.
vysoká , pružná, nastavitelná výška i sklon- prostě nemá chybu
pěkná, elegantní, praktická
funguje bez problémů
tužší hadice pokud potřebuji upravit její tvar
dobrý kup
Perfektně funguje a skvěle vypadá.pomer cena-kvalita je super
Pěkná a úsporná.
10 z 10 ti
absolutne perfektni baterie-maximalni spokojenost
Flexibilní, můžete s ní dělat cokoliv a nepotřebuje žádné další nástavce. Kupuji už druhou pro rodiče.
Perfektní výrobek za super cenu.
Dobrá cena
Jsem velice spokojená.
produkt se mi líbil na vašich stránkách,tak jsme ho zkusili objednat.zatím spokojenost .
Máme krátce, ale je zatím vynikající. Můžu si nastavit výšku pomocí ohebné hadice, lehce se s tím otáčí vlevo i vpravo.
Dobře se ovládá
Prostě nám vyhovuje