Recenze Fabrizio Punta Big Wheel 40 l

Nákupní taška Fabrizio Punta Big Wheel 40 l je praktickým řešením pro každodenní nákupy i volnočasové aktivity. Díky svému designu se snadno sladí s různými outfity. Taška má rozměry 62 cm na výšku, 38 cm na šířku a 28 cm hloubku, což poskytuje dostatek prostoru pro objemný nákup. Její nosnost činí 12 kilogramů, což umožňuje přepravu i těžších nákupů bez obav o její stabilitu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Nákupní taška Fabrizio Punta Big Wheel 40 l je chválena za svůj prostorný a omyvatelný vnitřek, nehlučná kolečka a moderní design. Někteří zákazníci však upozorňují na nepevné madlo u světle zelené varianty a opotřebení koleček při častém používání. Celkově je produkt vhodný pro ty, kteří hledají praktickou a estetickou tašku na kolečkách.

• Velký vnitřní prostor
  • Omyvatelný vnitřek
  • Nehlučná kolečka
  • Pevně stojí na zemi
  • Moderní a důstojný design
  • Nepevné madlo u světle zelené varianty
  • Chybí držák na zavěšení na nákupní košík
  • Kolečka se časem rozjíždí
  • Vnitřek se při častém používání potrhá
  • Nesoulad v barvě dodaného zboží

pletankova21. května 2026

Jsou to moc dobré tašky na kolečkách. Kolečka jsou tichá!!!! Taška je praktickým pomocníkem.

Časem se kolečka rozjíždí a vnitřek potrhá - je hodně používána. Tak po pár měsících kupuji novou. Chybí mi u této tašky více barevných druhů - jednobarevných a možnost opravit/vyměnit kolečka.

Je fajn :-) na trhu snad jediná, co vypadá důstojně a nedělá rámus /kolečka/

Varianta Červená
Registrovaný uživatel24. července 2024

vypadá bytelně, nemuselo se nic montovat dohromady velký vnitřní prostor

zatím naprostá spokojenost

Varianta 10303-0100 černá
Marie10. července 2024

Líbil se mi celkový design, velká nehlučná kolečka, pevně stojí na zemi

Požadovala jsem výhradně tmavě modrou barvu, která byla v nabídce. Poslali jste kalifornskou modř - materiál spíš džínovina. Škoda, nehodí se mi k oblečení

Dodržovat odeslání deklarovaného zboží

Varianta 10303-0600 tmavě modrá
Registrovaný uživatel18. září 2023

Lehká, polohovací madlo, omyvatelná, kapsa uvnitř i z venku, kolečka ka skvěle pojízdná.

Mohl by tam být držák na zavěšení na nákupní košík.

Varianta 10303-2000 bílá s motýlky
Registrovaný uživatel28. října 2022

Krásná moderní taška na kolečkách. Již jsem koupila podruhé tuto značku a velká spokojenost.

Varianta 10303-2400 petrolejová
Registrovaný uživatel4. června 2022

Krásné provedení

Varianta 10303-0100 černá
Registrovaný uživatel16. října 2021

Pěkně vypadá ,je prostorná ,libí se mi umyvatelny vnitřek.

Nelíbí se mi nepevné madlo,vytáčí se v ruce a potom nejde zasunout! Kabela byla minimalně zatížena.

Kdyby bylo jiné madlo tak bych byla spokojena.

Varianta 10303-0700 světle zelená