Velmi příznivá cena...
F-Secure Internet Security vám umožňuje používat počítač k surfování na webu, nakupování on-line a používání internetového bankovnictví bez obav o ztrátu dat či soukromí. F-Secure Internet Security vás a vaše PC automaticky chrání proti škodlivému softwaru, hackery a krádeži identity. .
Porovnat ceny od 642 Kč5 | 4x | ||
4 | 3x | ||
3 | 1x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Velmi příznivá cena...
Jednoduché a přehledné nastavení, příjemně se dají nastavit vyloučené složky nebo soubory, varování když se chce otevřít nebezpečná stránka, atd...
Používám už několik let a nezaznamenal jsem problém jen jednou a to jsem kontaktoval podporu a rychle problém vyřešili.
Dovolím si upravit na 3 zařízení na 1 rok, používám jako antivir na PC, tablet a mobil, solidní spokojenost, používám denně, není co vytknout.
Tento produkt doporučuji.
nonstop
Měl jsem ho dva roky a koupil jsem ho opět - je pro mě nejvýhodnější a zdá se, že funguje...
Pro krátkou dobu užívání nemám možnost posoudit program zcela objektivně.Kladem je přehlednost a jednoduché ovládání.
Zatím o nich nevím.
Cena a nezatěžuje pc