Autochladnička Recenze Ezetil E32M SSBF

Recenze Ezetil E32M SSBF

Autochladnička E32 s objemem ca 30 litrů disponuje možností manuální regulace teploty při napájení z 230V A++ a s úchyty pro připoutání bezpečnostním pásem. Napájecí napětí 12V DC a 230V AC. O chlazení se starají dva velké ventilátory, vnitřní 6cm a vnější 9cm s testovanou 5letou životností motoru. V lednici je místo minimálně pro 6 x 2l PET láhve nastojato umístěných kamkoli v chladničce…

Registrovaný uživatel6. června 2021

Zatim jen odzkouseno doma na 220v a funguje jak má.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2020

Velký obsah Dobře chladí Zapojení i do el. sítě V létě se používá dost často na ryby, cesty na dovolenou atd

Mohu jen doporučit, po našich zkušenostech si koupili i naši mladí na cestování.

bedan156. července 2020

vhodná do auta, stabilní a funkční

Registrovaný uživatel16. září 2019

Velikostně nezabírá prostor v kufru auta, nechají se okolo dobře naskládat ostatní zavazadla. Integrované připojovací kabely v dostatečné délce.

Na plný výkon hlučnější, jinak nic problémového.

Za dobrou cenu dobrý výrobek :-) Výkonnostně dostačující

Registrovaný uživatel1. září 2019

Dobře chladí. Kabel do autozásuvky i do zásuvky 220V.

Registrovaný uživatel22. května 2019

2 možnosti napájení ideální objem výkon možnosti uchycení a fixace

Pro 2-4 osoby

Registrovaný uživatel15. května 2019

Oceňuji velikost chladničky. Objem tedy více než dostatečný s možností uložení i velkých pet lahví. Chladnička opravdu vychladí a udrží teplotu. Po skoro týdenní cestě po Francii jsme přivezli některé potraviny zpět v absolutním pořádku. Možnost 12 V i 220 V. Kabely jsou dostatečně dlouhé. Výhodou jsou skryté přihrádky na kabely i náhradní pojistky, které jsou již v sadě. Chladnička je stabilní, dobře přenosná.

Žádné. Pozor na velikost chladničky. Doporučuji vyzkoušet chladničku přímo v obchodě , zda se vejde do kufru auta. Já jsem musel vyndat gumovou podložku na dně kufru. Až pak se zadařilo chladničku zasunout mezi ostatní zavazadla.

Veliká spokojenost.

Registrovaný uživatel1. dubna 2019