Zatim jen odzkouseno doma na 220v a funguje jak má.

Zatim jen odzkouseno doma na 220v a funguje jak má.
Velký obsah
Dobře chladí
Zapojení i do el. sítě
V létě se používá dost často na ryby, cesty na dovolenou atd
Mohu jen doporučit, po našich zkušenostech si koupili i naši mladí na cestování.
vhodná do auta, stabilní a funkční
Velikostně nezabírá prostor v kufru auta, nechají se okolo dobře naskládat ostatní zavazadla. Integrované připojovací kabely v dostatečné délce.
Na plný výkon hlučnější, jinak nic problémového.
Za dobrou cenu dobrý výrobek :-) Výkonnostně dostačující
Dobře chladí. Kabel do autozásuvky i do zásuvky 220V.
2 možnosti napájení
ideální objem
výkon
možnosti uchycení a fixace
Pro 2-4 osoby
Oceňuji velikost chladničky. Objem tedy více než dostatečný s možností uložení i velkých pet lahví. Chladnička opravdu vychladí a udrží teplotu. Po skoro týdenní cestě po Francii jsme přivezli některé potraviny zpět v absolutním pořádku. Možnost 12 V i 220 V. Kabely jsou dostatečně dlouhé. Výhodou jsou skryté přihrádky na kabely i náhradní pojistky, které jsou již v sadě. Chladnička je stabilní, dobře přenosná.
Žádné.
Pozor na velikost chladničky. Doporučuji vyzkoušet chladničku přímo v obchodě , zda se vejde do kufru auta. Já jsem musel vyndat gumovou podložku na dně kufru. Až pak se zadařilo chladničku zasunout mezi ostatní zavazadla.
Veliká spokojenost.
Velký prostor