FUNGUJE TO

FUNGUJE TO
+ Naozaj funguje a jeho ucinky naozaj citit
+ Chuti OK
- Mohol by byt o pomyslene riedsi.
Mam ho uz asi mesiac s tym, ze nepijem ho 2x denne a ani len kazdy den. Davam si ho tu 3 dni, potom tyzden nic, potom zas 3-4 dni stale len 1x ... a neviem presne povedat co to robi a co to opravuje, ale ... som po operaciach obidvoch kolien s jemne degenerovanymi chrupavkami. Od operacie ubehli uz 2 roky (2. koleno) a 4 roky (1. koleno). Ked teraz behavam (a to uz od minuleho leta - cize kolena by uz mali byt navyknute), tak vzdy po dobehnuti a vychladnuti mi asi 5 minut bolestivo pulzovalo v kolenach. VZDY po kazdom behu. A odkedy tak striedavo pouzivam a kedy-tedy pijavam EXTRIFIT Flexain, tak mi absolutne prestalo bolestivo pulzovat v kolenach. Takze mozem len potvrdit, ze jednoznacne to nieco robi a pozitivne to ucinkuje. Vacsinou na tieto produkty neverim - vyjedol som vsetky druhy kolagenov a podobne. Nikdy nic a ziaden nepomohol a NIC nezlepsili. Teraz ten EXTRIFIT Flexain naozaj nieco pozitivne robi, takze ho mozem jedine odporucit a urcite si budem kupovat dalsi, ked tento dopijem. Kebyze ho pijem podla davkovania, tak ten ucinok musi byt pravdepodobne este rychlejsi a ucinnejsi.
Chut je celkom OK. Chemiu citit len minimalne ale absolutne nie rusivo (aspon pri chuti Pomaranc).
Mozno jedina vyhrada, ze by mohol byt o pomyslene riedsi, pretoze v odmerke vzdy nieco ostava, kedze je tak husty, ze sa tazko vylieva a vyplachuje z odmerky. Ale asi je to tym ucinnym zlozenim.
JEDNOZNACNE DOPORUCUJEM aspon vyskusat. Nieje to 100 EUR, aby to clovek nemohol vyskusat a podla mna budete prekvapeny, ze to funguje. Zjavne v EXTRIFIT-e vedia co robia.
odpovídající složení; dobrá chuť; používám krátce (denně).
Super chuť
Super chuť, výborné účinky.
Většinou jedna láhev nestačí, chce to užívat déle, ale výsledky se časem dostaví. Nečekejte, že za týden bude vše OK.
Jako džus. Fakt dobrý.
Pomáhá
Super chuť
Pomeranč super chuť a účinné složení za Mě na klouby nejlepší co Jsem měl.
Príjemna chuť,
Doporučujem.
chutný nápoj a pomáhá..
Opakovaně kupuji. Pomáhá a chutná.
výborná chuť, užívání jako sirup
vcelku dobrá chuť
Složení,cena,chuť
vynikající chuť
2x denně
není plně rozpustný
Je v tom plno hodnotnych látok na klouby ja to pouzivam 5 mesicu kazdy den
Mozem kazdému len odporucit kto má problémy kloubami kolenami
Funguje, po trech dnech prestaly klouby bolet
Priiilis sladky a husty, nutno si to dat do vetsiho mnozstvi vody.
Skvělá chuť. Účinky zatím nezjištěny, užívám jej krátkou dobu.
Za mě je to moc kvalitní přípravek na klouby.Je to poprvé,co jsem ho použil a jsem moc spokojen.Měl jsem problém z kolenem a zdá se,že to zabralo.Můžu jenom doporučit.
Kvalita.