Recenze Extol Premium 8895800

Multifunkční univerzální vysavač s nerezovou nádobou na odpad je určen k suchému a mokrému vysávání hrubých nečistot, které nejsou vhodné pro vysávání vysavačem určeným pro úklid domácností, jako např. piliny v domácí dílně nebo kousky omítky nebo malé množství tekutin. Vynikající funkcí je možnost vyčistit filtr jen opakovaným stiskem tlačítka na těle vysavače, což Vám ušetří čas při práci.…

lubomirzeman29. dubna 2026

Velmi slušný výkon, na občasné použití je i příznivá cena.

Mohl by být univerzální vstupní otvor do vysavače i na jiné průměry hadic. Mám slabší ke strojkům i silnější na hrubé nečistoty.

Registrovaný uživatel27. července 2021

Super dlouhá šňůra, vysávání jemného prachu do papírového pytlíku funguje v pohodě. Hrubé nečistoty jsme zatím nezkoušeli.

Uvítala bych více typů sacích hubic.

Registrovaný uživatel21. července 2021

velký průměr hadice a velké délka

menší sací výkon

Registrovaný uživatel9. května 2021

Dlouhá šňůra i hadice, takže velký pracovní rádius. Jednoduchá montáž i vyprázdnění. Lehký. Pratelný hepa filtr, žádné kupování nového, stačí propláchnout. Lze připojit el. nářadí, jak do integrované zásuvky, tak hadici na odsávání. Vysavač spustí sám. V balení je i redukce na různé průměry. Vysávací trubka je teleskopická, nastavení jde jednou rukou. Nevysávám na mokro a ani to nemám v plánu, takže nevím.

Při instalaci papírového sáčku je třeba oddělat uvnitř vysavače plastový nástavec, který usměrňuje vysávaný prach. Jde to těžko, až jsem se bál, že to praskne. Nakonec se to přiměřenou silou podařilo.

U mě dobrý. :-)