Recenze Extol Premium 8891840

Kvalitní úhlová bruska Extol Premium 8891840 je napájena akumulátorem s napětím 20 V a kapacitou baterie 2000 mAh. Bruska je vybavena LED diodami, díky nimž lze snadno rozpoznat stav nabití akumulátoru. Měkká gumová rukojeť skvěle padne do ruky a minimalizuje námahu i při dlouhotrvající práci.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Extol Premium 8891840 je vhodná pro domácí kutily a méně náročné profesionální použití, kde vyniká praktickým provedením a silným motorem. Při použití s 4Ah baterií nabízí dobrý výkon, ale s 2Ah baterií se projevují omezení. Pro nenáročné práce představuje dobrou investici s výborným poměrem cena/výkon.

• Silný motor pro většinu prací
  • Praktické a účinné provedení
  • Nastavitelné madlo a kryt kotouče
  • Dobře vyvážená s 4Ah baterií
  • Vhodná pro domácí dílnu a drobné práce
  • S 2Ah baterií se při řezání zastavuje
  • Motor není bezuhlíkový
  • Omezená výdrž baterie při náročnějších úkonech
  • Pro delší práci méně pohodlné ovládání
  • Malá výdrž baterie u některých variant

panda.j8. října 2024

je lehká

malá výdrž baterie

pro malé kutilství dostačující

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Dobře se s ní dělá ,a i když jsem čekal menší výdr,ž celkem mě překvapila.

Ňa drobnější práce je dobrá a ušetří spoustu času s taháním prodlužováků. A překvapila mě rychlost nabíjení.

Registrovaný uživatel7. března 2022

Neuřízne to skoro nic, hned je to vybytý a ještě blbne tlačítko na rozběh přístroje, v sobotu sem u vás.

JanP20. února 2022

+ silný motor (na většinu prací s 115 mm kotoučem) + mám raději tento typ ovládání (ale pro delší práci by to už byla asi nevýhody) + nástroj na kotouč v madle + madlo se dá polohovat, nebo nepoužívat + s 4Ah baterií je pěkně vyvážená + kryt kotouče se dá nastavit téměř do jakéhokoliv úhlu a jde i odejmout + pasuje na ní i brusný kryt s odsáváním

- motor není bezuhlíkový - občas jen 115 mm kotouč - vyvážená je až s 4Ah baterií (bohužel zas na úkor hmotnosti) - s 2Ah baterií se při řezání i zastavuje - rozdíl při použití s 2Ah a 4Ah baterií je velice znát

Požívám i při podnikání (převážně elektrikařina a mechanika - formování nerezových žlabů a úprava a dokončovací práce u ocelových konstrukcí, ale postavila se mnou i barák) a nemohu k ní říct nic špatného. Doporučuji ale používat s 4Ah baterií, jinak se občas zastaví a díky 4Ah baterii je pak i lépe vyvážená. Rozdíl při použití s 2Ah a 4Ah baterií je velice znát - nechápu tedy, proč k tomu v sadě vůbec 2Ah baterie prodávají. Kotouče používám převážně originál Extol Premium a jede s nimi báječně. Používám ji i s brusnými lamelovými kotouči a brusnými drátěnými kotouči a hlavami. Zkoušel jsem i použití s 120 mm leštícím kotoučem (leštil jsem světla u staršího auta) a tam se už při přitlačení kotouče zastavovala i s 4Ah baterií (ale stejně jako DeWaltka, která je skoro 5x dražší). Řezným výkonem se samozřejmě s o hodně dražšími značkami rovnat nemůže, ale u nenáročných prací udělá tu samou práci, jen si musíte o chvilinku déle počkat. Kupoval jsem stejnou i otci a též si ji nemůže vynachválit, takže to znamená, že jsem neměl jen štěstí na kus, ale prostě nejsou nijak špatné. Pro domácího kutila či podnikatele který nechce tolik utrácet a výkonem mu postačí je tato flexa dobrou investicí. Závěrem bych uvedl, že za mě velice podařený výrobek s výborným poměrem cena/výkon.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

- velice praktický a účinný - je jednoduchý, praktický a účinný - dle potřeby v domácí dílně

moc dobrá a kvalitní věc pro domácí dílnu

Registrovaný uživatel29. května 2021

Manžel je spokojený jak s úhlovou bruskou ,hřebíkovačkou a kotoučovou pilou. Hlavně že je to český výrobce s pozdravem Dlouhá p.s.hodně úspěchů v prodeji

Registrovaný uživatel23. května 2021

Lehké nářadí.

S ohledem na nízkou cenu méně výkonné.

Registrovaný uživatel6. února 2021

nizka cena

jedna baterie je nalo

pro kutily super dobra cena

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Perfekt