Cena, 2baterie,
Ve své třídě kvalita za dobrou cenu.

Cena, 2baterie,
Ve své třídě kvalita za dobrou cenu.
Jeden den jsem objednala, druhý den byl produkt na pobočce Zásilkovny, takže za mě skvělý a rychlý obchod, navíc byl produkt pěkně a pečlivě zabalen. Kladně hodnotím také servis eshopu Charouzek, je vidět, že se ve svém zboží výborně orientují a umí poradit (i ženě, která kupuje vrtačku jako dárek). Po telefonu mi ochotně poradili jaký výkon a typ vrtačky vybrat pro naše domácí užití. Výkon předčil naše očekávání. Produkt má v balení dvě baterie, což je super pro to, že nemusíte přerušovat ani náročnější práci. Balení navíc obsahuje základní sadu vrtáků a pinů. Je to profi kvalitní stroj. Manžel je spokojený a zařizování domácnosti je zase o něco snadnější! Jsme ze značky Extol nadšeni, mají to promyšlené.
zatím žádné, dokoupíme ještě další sadu vrtáků na které je v kufříku místo
Kufr. Dobrý pracant
Manžel dostal jako dárek,je spokojený, urychlení prace, už jen že nemusí pořád dlouze předávat vrtáky,jen přehodí a je to.
Perfektní dlouho vydrží baterie a hlavně rychle se nabíjí.
100% spojenost
Přítel nadšený
Můžeme jen doporucit
manžel byl nadšený dostal aku jako dárek k vánocům. jinak je lehká zvládne s ní pracovat i ženská dobrý je zabudované led světlo když je někde hůře vidět také ji vyzkouším
cena a výkon