Lopata Recenze Extol Premium 8877030

Recenze Extol Premium 8877030

Skládací lopatka Extol Premium 8877030 je opatřena motyčkou. Rozměry lopatky jsou 40 x 9,5 cm. Součástí lopatky je i nylonové pouzdro na opasek.

smetánek12. května 2025

protože jsem potřeboval skladný a účinný malý rýč na zahrádku rozhodl jsem se pro tento výrobek. Jsem spokojen skutečně dobrý pomocník. používám při přesazování keřů a květin. V minulosti jsem si kupoval lopatky, ale vždy se mi zlomily.

Vše v pořádku spokojen.

Petr.sidavr10. února 2024

Velice solidní provedení, skladná, relativně lehká. Splňuje všechny požadavky.

Na kopání základů to není, ale na kempování, nebo procházky s detektorem kovů ideální.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

malá, skladná, lehká

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

skvělé funkce, minirozměr, příruční, šikovná lopatka s mnoha užitečnmi funkcemi....tak snad vydrží dobře i provoz v terénu, zatím se zdá, že ano

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Koupila jsem jako dárek pod stromeček. Snad bude dobře fungovat.

Složená tvoří jen malý balíček.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

uskladnitelna

moc mala

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Menší, než jsem myslel. Cena příznivá.

Registrovaný uživatel11. března 2021

Je malá

Je k ničemu

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

Skladná, použitelná jako lopatka, motyčka nebo vypichovák

Dílenské zpracování průměrné - vakl, plech, plast na nevhodných místech Pilka je na ozdobu

Skladná lopatka pro nouzové použití třeba do auta, možná i jako lopatka/motyčka na takové to občasné pokopání na zahradě, nebo pro děti. Na zahradě ji ale asi nebudete pravidelně skládat do obalu, a přehazování z motyčky na lopatku a zpět přece jen vyžaduje šroubování a chvíli trvá. Nečekejte zázraky, pokud se budete denně rýpat v suchém jílu, dlouho nevydrží. Pilka na straně je spíš na ozdobu.

Registrovaný uživatel14. října 2020

Lopatka je za tu cenu dobře zpracovaná, při kopání v terénu se neohýbá a dost vydrží.

Registrovaný uživatel22. března 2019

velmi malinká/skladná a lehká kovová, takže se jen tak nezničí