Měřící laser Recenze Extol Premium 8823311

Recenze Extol Premium 8823311

Samonivelační, samostatně stojící křížový laser Extol Premium 8823311 pro vnitřní i venkovní použití. Laser je určený zejména k zajištění a kontrole vodorovných a svislých linií v interiéru. Přístroj promítá několik protínajících se červených paprsků (1 horizontální a 4 vertikální), které jsou v úhlu 90° a navíc 6 jasně viditelných bodů. Samonivelační funkce zajišťuje přesné seřízení laseru…

petrfucik1205. července 2025

baterka na vrchu předešlí model / červený / jí měl uvnitř nepletla se při usazení v koutech jináč by byl supr dobrý proto vybírám jen tento typ .

votavalada5. dubna 2025

Nejlepší laser za super peníze...

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Dobrá kvalita

Registrovaný uživatel26. května 2021

Nesviti na vzdalenost 5m pri normalnim svitu slunce. Bosch o polovinu levnejsi v pohode. Aretace k nicemu uhel 0 a 360 stupnu jsou uplne mimo musite odpocitavat. Slozite nastaveni. Vypinani zvrchu pristroje k nicemu. Skoda, ze jsem vyzkousel pozdeji od nakupu, letel by zpet. Za tyto penize brak.

Nedoporucuji, nebo mam vadny kus. Cisla na uhlu jsou osoupany.

Registrovaný uživatel25. května 2021

Vyhovuje a je docela přesný

Registrovaný uživatel11. května 2021

Dá se sním otčet

Dobře se sním pracuje

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Cena / Výkon

Pro interiér doporučuji

Registrovaný uživatel3. října 2020

Za tu cenu výbornej výrobek nejen pro kutily. Vodováha holt patří do 20. století. Za tu chvilku co jej mám, mi velice pomohl při obkládání koupelny, při lepení okenních špalet nebo při vyměřování umístění bodovek v sádrokartonovým stropu. + 4 vertikální paprsky + Čára laseru není moc tlustá, tak jako u jednoho typu, který jsem měl půjčenej, takže když si chci tužkou překreslit body, tak nikam neuhnu. + Linka je krásně vidět za běžnýho světla. Jen když hodně svítí slunce, tak už je to horší a ani přiložené brýle moc nepomůžou. Na druhou stranu je na každý lince jeden světelný bod, který je vidět vždy + Praktické pouzdro

Je to fakt super hračka a mrzí mě, že jsem si to nekoupil dřív