Pro mě dobrá sada za dobrou cenu. Je z řady Extol Premium a to je lepší nářadí, než základní sada. Ještě jsem nezkoušel vyřezávat.
Sada velká svým rozsahem.

Sada velká svým rozsahem.
dobré balení - v kazetě se nesypou na sebe.
Dobré ostří i násady. - v pořádku. Tvrdá - opravdu kalená ostří.
Nutno přibrousit některá dláta - brusným kotoučem.
A všechna doporučuji obtáhnout na kameni.
(Nejsou všechna stejně nabroušena.)
Dobrý nákup za uvedenou cenu - Dobrý výrobek.
jsem začátečník a moc mě práce se dřevem baví a s touto soupravou se mi opravdu dobře pracuje,moc děkuji
Dřevěné pouzdro, celkem kvalitní rukojeť
Jsou to špatně nabroušené a zbytečně tlusté kopáče. Čekal jsem něco lepšího, dobrá je jen cena. Musel jsem si část dlát kompletně přebrousit, celé je ztenčil, udělat ostřejší úhel ať jdou lépe do dřeva. To je daň za ušetřeni při nákupu..
Materiál CR-V ocel. Kontrolováno spektrometrem. Zpracování poměrně kvalitní za tuto cenu.
Dláta jsou naostřena pouze nahrubo. Je nutné před prvním použitím dobrousit. U některých je nutné ještě změnit úhel broušení.
Na mé "amatérské" použití jednou za čas výborný poměr cena - výkon.
pro začatečniky supr produkt
Dobrý výrobek
bude to vánoční dárek doufám že se bude líbit
Mnoho !
S dlaty je můj 10lety syn moc spokojen, tluče do nich gumovou palickou a zatím drží :-). Vydlabava do špalku různé nápisy, vyrábí totemy. Je moc spokojen.
Jsou to dláta a dláta jsem si objednal.
Špatně nabroušená,
velmi silný materiál, takže řezání s nimi je takové "neohrabané"
Také obal dlát stojí za prd, vrchní a spodní část na sebe pořádně nesedí a špatně se zavírají zámky. Spodní část je plesnivá jako by kufřík ležel nějakou dobu někde ve vlhku.
Produkt spíše nesplňuje má očekávání :/
Pěkná dláta uložená v dřevěném kufříku.
dobře se drží
totálně neostré
ostří se zuby
zboží vráceno
Jako hobby super,poměr cena a výkon pro mne dostacujici
Dobrá cena pro začátečníky
Čekal jsem je ostřejší - dám si je přebrousit.
Dobrá cena.
Žádná dřevěná krabice kvůli které jsem to objednal se nekonala. Pouze nevzhledné koženkové pouzdro.
Nevím, dárek k vánocům.
Sada není v dřevěné krabici, ale plastovém obalu, ze kterého nářadí vypadává
Dobrá cena,množství typu dláta
néní to na denní vyřezávání ale stačí to(jako hobby)