Dekorativní svítidlo Recenze Extol Light 43401

Recenze Extol Light 43401

Světlo s efektem plápolajícího plamene navodí příjemnou atmosféru. Krb může běžet nepřetržitě nebo se sám po 6 hodinách vypne. Plápolající plamen můžete v klidu použít bez rizika požáru. .

Registrovaný uživatel12. února 2023

Je to moc pěkný výrobek. Vypadá to jako opravdový krb.

Registrovaný uživatel18. července 2022

Zboží mi přišlo rozbité

Registrovaný uživatel10. února 2022

Byla by to pěkná dekorace kdyby to co mi přišlo nebylo poničené.

Přišlo poničené, ulomený jeden sloupek co drží sklo,dokázal jsem to přilepit tak alespoň že to nakonec nebylo vidět. Ale přední sklo bylo tak hnusně zašedlé a nešlo to ničím dolů,jar, líh,Savo....nic až s octem se mi to podařilo vyčistit a vyleštit. Nokonec to vypadalo jak nové. Měl to být dárek na poslední chvíli tak ještě že jsem tu krabici otevřel....musel bych se stydět tohle dát jako dar.

Nevím odkud to posílali ale s obchodem Eva mam dobré zkušenosti ať už osobně nebo eShop tak snad to bylo jediné co mě od nich potkalo. Jinak výrobek jako takový super,nakonec udělal radost.

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Relaxační

Pohodové

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Zajímavý výrobek vytvářející dobrou pohodu a atmosféru v bytě

Kvalita zpracování

Každopádně zajímavý výrobek za rozumnou cenu splňující požadavky zákazníka

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Splnilo mi to mé očekávání. S výrobkem jsem velice spokojená. Krb má krásné teplé světlo, které dodá atmosféru tepla domova i v paneláku.

Zatím jsem se s žádnými nedostatky nesetkala.

Je krásné pro tento krb udělat vhodné místo, je lehounký a lze ho umístit kamkoliv.