Lupa Recenze Extol Light 43160

Recenze Extol Light 43160

Stolní lupa Extol Light 43160 s LED osvětlením usnadňuje čtení drobného textu. Osvětlení pozorované plochy výrazně zvyšuje čitelnost. Světlo je natolik silné, že lze lupu použít i jako svítilnu. Lze zvolit ze tří barev světla (7500, 4500 či 2900 K).

josef.havlat23. srpna 2025

Je možno ji jak pouze postavit na stůl, tak i ke stolu pevněji přišroubovat svěrkou. Možnost nastavení osvětlení ( intenzita i barva světla) mě příjemně překvapila.

Zatím jsem na nic nepřišel.

Za tu cenu odpovídající (povedený) výrobek.

ladislav-pavlicek14. ledna 2025

regulace světla, zvětšení, kovové provedení...

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Za tuhle cenu, výborná kvalita, regulace osvětlení a zvětšení 5X. Nejlevnější na trhu !!! Tento přístroj budu používat často. Jsem starší člověk a nosím silnější brejle.

Vladimíra15. dubna 2024

- na práci s drobnými předměty, kde je potřeba přesnost - možnost nastavení intenzity a barvy světla je super - dobrá stabilita

zatím jsem nezjistila

pa.vla.de14. března 2024

Malá pěkná lampička. Svítivost velmi dobrá.

kubam23. února 2024

Přesně co jsem od ní očekával, napájím přes powerbanku

Používám k uchycení přiložený svěráček ke stolu, podstavec je lehký a lampa s ním padá

oulehla31. ledna 2024

zatím nepoužito

danielvlc7. ledna 2024

Plni co ma a co se za tuto cenu cekalo.

o.sojka6. prosince 2023

pěkné zvětšovací sklo, lampa působí celkem vkusným dojmem

stojan je nutno při změně polohy dotáhnout maticemi, jinak nedrží; podstavec stojanu je lehký, takže se lampa kácí; celkově nevhodná pracovní lampa, na občasné použití OK. Při nastavení nejnižšího jasu světlo bliká. Balení neobsahuje napájecí zdroj.

V kamenném obchodě bych si ji určitě nevybral. Cena na aliexpresu 250Kč je adekvátní.

Registrovaný uživatel11. října 2023

osvit dobrý, slušné zvětšení

přívodní šňůra s vypínačem nevypadá moc dobře, napájení pouze USB

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel10. března 2023

Vámi vypsané

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Dobře svítí, slušně zvětší. Doporučuji

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Dobrá lupa, fajn světlo, výborné je, že se světlo nastaví jak je potřeba

celková spokojenost i se zvětšením

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

dobrá lupa

nejde zapojit do elektriky

musím sehnat jinou

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Hledala jsem nějakou vetší lupu pro maminku, která postupně ztrácí zrak a tato lupa splňuje mé požadavky. Velká, bytelná, s osvětlením, větších rozměrů... Tuto lupu mohu doporučit.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Hledal jsem lampu s lupou a mám přesně to, co jsem si představoval. První dojem: dobře vypadá, je stabilní, nastavitelná prakticky do libovolné polohy, lupa kvalitní, zpracování konstrukce rovněž.

Zatím jsem na žádné nepřišel.

Hledal jsem dlouho a srovnatelné výrobky se nabízejí za cenu i o víc než polovinu vyšší. Čas ukáže, jestli moje volba byla dobrá, zatím jsem spokojen a mám radost z dobrého nákupu.

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Cena, vykon