Recenze Extol Lady 6593

Univerzální sada Extol Lady 6593 je navržená pro dívky, ženy a dámy. S touto sadou vás nic nezaskočí. Kdykoli budete potřebovat něco přeměřit, zašroubovat, povolit či utáhnout, uříznout, vyvážit, zatlouct či natřít, slepit, na něco si posvítit, anebo si třeba ustříhnout růži v zahradě, tahle sada v elegantním měkkém kufříku vám bude vždy po ruce. Sada obsahuje 68 kusů nářadí.

R.Veselovsky23. března 2025

Skvělý dárek pro šikovné ženy.

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Vybral jsem si produkt kvůli ceně která byla najdražší a dle prodejce kvalitní.Byla to chyba.Předražená krabica na nic.

bakelitove nářadí co nic nevydrží.čisté peklo...Pozor na prsty.

Zboží nedoporučuji kupovat ani na drobné opravy k čemu jsem si kufřík pro ženu pořídil.Když si spočítám cenu a přepočetl jsem to na cenu za kvalitní nářadí tak by mi vyšla stejná cena bez růžové barvy za super poctiví nářadí a ještě zbylo na růžoví sprej.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

skvělý a vtipný dárek, nářadí pěkné

Registrovaný uživatel4. února 2021

Skvělé vybavení pro dámu, naprosto dostačující, pěkný a líbivý design.

Výborný dárek!

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Přehledné,hezké,vše co má mít žena po ruce,když není manžel doma.Super!!!

Veliká spokojenost ze strany manželky.

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

líbilo se mi, je tam dobré nářadí

Registrovaný uživatel23. září 2020

Nářadí je spíš jako pro panenky, maličké, u metru praktické, ale třeba nůžky na keře jsou asi jen na špejle, víc s tím člověk neudělá, kleštičky jsou tak možná na korálky. Přejmenovala bych na EXTOL BABY. Nářadí jako by nebylo vyráběné do setu, ale sestavené z kusů od různých výrobců, každý kus plastu má jinou barvu