Páječka Recenze Extol Industrial 8794520

Recenze Extol Industrial 8794520

Výkonná mikroprocesorová pájecí stanice s teplotním rozsahem 200-450 °C, s LCD displejem a jemnou regulací teploty ±1 °C je určena pro profesionální použití při pájení vyžadujícím preciznost a přesnou regulaci teploty pájení – zejména v elektronice a bižuterii, kde se neklade přílišný požadavek na odolnost vůči mechanickému namáhání, ale na přesnost provedení. Pájecí stanice zajišťuje velice…

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Doporučím kolegům!

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Co jsem potreboval to dělá, takže doporučuji.

Dobrá cena.

Registrovaný uživatel7. dubna 2022

Regulace teploty Vyrobeno v ČR

Je třeba dokoupit hroty

Za tuto cenu lze doporučit na domácí a poloprofi mikro pájení

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Jako u všeho, je potřeba se naučit s daným nástrojem pracovat a výsledky se dostaví...

Petr Krátký30. listopadu 2021

Za tu cenu poměrně kvalitní. Ohřátí na požadovanou teplotu je rychlé. Dobře se s ní pracuje. Lze objednat i jiné hroty, což je jednoznačné plus.

Není zobrazena aktuální teplota, jen nastavená, indikace je znát jen podle blikající tečky. Ale v této cenové kategorii se to dá pochopit. Horší je, že se mi už 2x odtrhl některý z kablíků v konektoru, které tam očividně přípájel nějaký mamlas. Páječka potom samozřejmě přestane fungovat, je potřeba rozebrat konektor a připájet drátek jinou páječkou..

Jde to. Kdo nechce dát tisíce za lepší pájku, a počítá s možnými problémy levných výrobků (jak už jsem zmínil - kvalita konektoru), ten u tohoto výrobku neprohloupí.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

Spolehlivost, kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel9. září 2021

- Rychlé zahřátí na nastavenou teplotu - Balení obsahuje dva pájecí hroty - kužel a dláto

- Na displeji se zobrazuje pouze nastavená hodnota teploty, nikoliv aktuální, což mne trochu zklamalo. Zahřívání / dosažení nastavené teploty je indikováno tečkou na displeji.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Pro mé využití cenově i kvalitou zcela vyhovuje technickými parametry cenově byl nákup výhodný. Dostatečně rychle a přesně ohřívá pájecí hrot, dobře se s pájecí stanicí pracuje. Stanici využívám vždy několikráte týdně.

Zatím neznám.

Dobrý výrobek.

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Pro hobby použití zcela dostačující, Malé lehké pero = výborná manipulace

Zatím jsem na žádné nepřišel.

Registrovaný uživatel5. března 2021

Rychle nahriva, teplota souhlasi s displejem, mobilita.

Dobrá pajka i pro pokročilé

Registrovaný uživatel15. února 2021

Nastavení teploty zhruba funguje. Slušný teplotní výkon.

Neustál bručí a rezonuje.

Solidní, ale žádný zázrak.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

používam hokaždy den

perfektní vyrobek jsem velmi spokojen

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

Ještě jsme nevyzkoušeli,je to vánoční dárek,ale myslím,že bude spokojenost

TumovaRadka24. července 2020

Kvalitní zpracování, žádný čínský šunt. Je kompatibilní i s hroty jiných výrobců (alespoň s těmi, co jsem měl doma).

Zobrazuje pouze nastavenou teplotu, ne okamžitou, což může být pro někoho nevýhoda. Celkově jsem spokojen a nevybral bych jinou.

zdeneksova23. července 2020

Dobré zboží za příznivou cenu.

Registrovaný uživatel13. června 2020

kvalitní zpracování

pomalý ohřev hrotu, dosaženou teplotu indikuje příliš brzy, hlasité cvrlikání při dosažení teploty.

Registrovaný uživatel20. května 2020

Relativně nízká cena!

Lehká - nedrží na stle. Batelit

Jsem z práce zvyklý na lepší. Ale bohužel několikráte dražší.( 12000 Kč)