Na tvoření super věc

Na tvoření super věc
Skoro vůbec nic to neumí. Potřeboval jsem vytvarovat polystyren a než bych to tímhle udělal tak budu mít vousatý děti.
dobrá cena
en cast z toho šla dobře jen řezací stunu jsem musím rekklamovat,nehřeje...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Dobře zabaleno.
Dobrá cena a pro mě známá značka.
Vzhledem k tomu, že výrobky této značky používáme i v práci, sázela jsem na jistotu.
Vyzkoušeno zatím jen krátce, ale za mě - fajn.
Hlavní vidlice funguje dobře, výborné na provádění dlouhých řezů (podle rovné lišty).
Tyčová koncovka nevydržela řezání do hloubky (5-6cm). Budu si muset nějak nastavit.
Hobby nástroj, ne profi.
Přijatelná cena, výběr nástrojů k řezání různých druhů polystyrénu.
Uvítal bych i delší nůž k řezání silnějších kusů, jinak bez výhrad.
Velice šikovné na menší práce a dobrá cena výrobku
obsluha,často
dlouhý hrot se láme
spokojen na 90%
dárek takže zatím nemohu
zatím jsem jej neodzkoušela
Cena, struna perfektní,
tyčka na.... hned se zlomila
vyhovuje mně svou velikostí
používám na modelařinu
výborný
Levny
Je to dětská hračka
Potřeboval jsem jednorázově nařezat polystyrén. Produkt je cenově odpovídající, odporový drát funguje výtečně.
Zbylé dva nástavce fungovaly hůře, řezání bylo pomalé.
Cena odpovídá výkonu.
Dlouhá tyčka na řezání se po 5 minutách zlomila. A ani kruh se nedá vyříznout pravidelný. Vyhozené peníze.
Se zbožím jsem velice spokojená,usnadní práci. Produkt přišel brzy a v naprostém pořádku. Doporučuji.
Nevýkony ,řezné nástroje málo ohrate , nereze
Je to hračka
pracuje se s tímto produktem velice pěkně krásné a čisté řezy.