Strunová sekačka Recenze EXTOL CRAFT 416125

Recenze EXTOL CRAFT 416125

Strunová sekačka je určena k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech, například u obrubníků, kolem stromů a keřů, které není možné vysekávat pojízdnou sekačkou. Teleskopická rukojeť umožňuje přizpůsobit výšku sekačky až o 20 cm pro příjemnější práci. Háček pro odlehčení tahu zásuvky prodlužovacího kabelu zamezuje rozpojování…

Registrovaný uživatel18. června 2022

Zaujal mě výkon,tvar a bezpečné držení v ruce a pro její váhu.

Zatím jsen nic nezhledal. Až na drobnost,lepší konstrukce odřezávače struny,dosti špatně se toto místo čistí od trávy.

Celková spokojenost a doufám ,že bude dlouho sloužit.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

cena,rychlé dodání,snadná montáž,funguje to.Tato sekačka používá 2struny, takže se vyrovnávají odstředivé síly a vibrace jsou minimální.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Výkon motoru , vysoká žací schopnost

Na krytu struny jsou různé výstupky , které zhoršují čištění , nepochopil jsem funkci plastové pásky u cívky na strunu

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

mnohem lepší než podobná a dražší z Mountfildu

Registrovaný uživatel15. září 2020

Seče jak má,zatím. mám krátce

Registrovaný uživatel8. září 2019

Výkonný motor,průměrná váha.

Sekací struna se rychle opotřebovává-stačí silněší trsy trávy a struna se trhá.Doporučoval bych silnější strunu. Boční madlo je umístěno příliš vysoko a z ergonomického hlediska je namáhavé pracovat s touto sekačkou i v mírném svahu-rychle bolí záda.Doporučoval bych boční madlo posunout níže na vodicí tyči. Mám podobnou bateriovou sekačku a ta umožňuje boční madlo sklopit daleko níže-lépe je vyvážená vůči motoru. I obyčejná kosa má boční držadlo umístěno daleko níže !!

Nebyl by to špatný výrobek,pokud by se někdo nad tím zamyslel a vzal v potaz tyto připomínky.