Jednoduchá, ale dostatečně pevná a stabilní konstrukce. Dobrá pomůcka.

Jednoduchá, ale dostatečně pevná a stabilní konstrukce. Dobrá pomůcka.
Pevná zakladna
hrazdy
výborná věc... žádné šroubování do čela postele, ani do zdi... mobilní ... je možné podle potřeby přemístit
Skvělá věc, pro starší méně mobilní lidi.
Nemohu napsat nic negativního. Vše O.K.
Bez této skvělé pomůcky, si již má tchýně nedokáže představit život. Skvělý pomocník. Děkujeme.
Pevna konstukce, velka zatez je mozna.
Skripe pri pouziti trianglu, nebyli dodany plastove patky jako vyobrazeno v koncovksch profilu
Prumerny produkt splnujici svuj ucel
Splňuje to co má
Stabilní,,za nízkou cenu v porovnání s konkurencí .Bohatě
stačí.
Nenastavitelná výška.Ale to už by byl výrobek dražší.
Perfektní pomoc při zvedání mé 90-ti leté maminky, chválí. Je jednoduchý na složení. Hrazdu používá vlastně 24 hodin, tzn kdykoliv ji potřebuje.
super, chválím
Zakoupil jsem produkt pro maminku,ta je spokojena
Jednoduchá instalace, pevná konstrukce.
Máme manželské postele a já si při objednání vůbec neuvědomila, že mají zadní i přední čela až k zemi. Tak jsme byli připraveni v předním čele vyříznout otvor, aby tam šla hrazda zasunout. Nakonec jsme hrazdu přisunuli z boku, pod postel a funkcí plní, vzhledem ke své robustnosti, též dobře.
Uvítala bych, kdyby jednotlivé otvory, konce, byly opatřeny nějakou uzávěrem, třeba vloženým dovnitř . Jsou dost hrubé.
Externí hrazda je skvělou pomůckou pro nemocného. Vzhledem ke své variabilitě, může sloužit bez montáže u jakéhokoliv lůžka. Jsem velmi ráda, že jsem ji pro manžela objevila.
nekvalitný výrobok,
Rychlé dodání zboží a maximální funkčnost lze nainstalovat i pod gauč za nás super.
Velmi dobrý produkt
Robustní
snadná instalace a manipulace s hrazdou
Slouží jak má.
Posun na hoře, by mohl mít i dva nebo tři oddělení. Jinak v pořádku.