Snadná instalace a přispůsobení

Snadná instalace a přispůsobení
Nízká cena funguje jak má
Dobrá baterie s vysokým startovacím proudem;
Lépe popsat výhody a tradičně dlouhodobou dobrou pověst firmy;
Jakési tabulky kompatibility s XX autem jsou zde k ničemu. To platí možná u součástek motoru, ale nikoliv u autobaterií. Tam si hlavně oměřte velikost, jestli vám do kastlíku vleze a dodržte minimální (či větší) kapacitu kvůli rezervě výkonu aku.
Značka baterií EXIDE je v celé severní Americe jednička, takže proč by to nemohlo být u nás?
za dané peníze dobrá kvalita
čas ukáže
potřeboval jsem novou autobatérií, mám dobré zkušenosti s předchozí Exide Premium, tak jsem koupil stejnou..
Dobrý poměr ceny a výkonu baterie.
Super na městský provoz.
Velká kapacita baterie i vysoký startovací proud, natočí dieselový motor bez problémů i za nízkých teplot.
Dobrá koupě - silná baterie za přijatelnou cenu.
funguje bez problémů, rozměry dle popisu
Auto startuje, takže účel splňuje . Dobry poměr cena/parametry.
Cena a velká kapacita
Je to již druhé autobaterie Exide Premium EA852 85Ah 12V 800A, kterou jsem zakoupil. Ta první vydržela šest tel a dva měsíce, tak uvidíme jak dlouho vydrží tato...
Klasická autobaterie. Stejný typ jsme měl přes 5 let. Takže tato doufám vydrží obdobně.
Zatím si myslím že je vše v pořádku
Rozměry pro kapacitu a startovací proud.
Zatím jsem nic nezjistil, v provozu je 2. den.
Zatím spokojenost, teď jen záleží, jak dlouho vydrží.
Potřeboval jsem silnější do traktoru tak jsem koupil tuto, uvidí se jak bude sloužit.
Plní co se od ní očekává
- vysoký startovací proud /při kontrole dokonce o 10% vyšší než udává výrobce/
- vysoká kapacita
- použité materiály při výrobě, umožňující velmi rychlé dobíjení
- přijatelná hmotnost i při větších rozměrech
- rozměry umožňují umístění do vozu Octavia 1 s motorem 1,9 TDI /předchozí
baterie byla EXIDE 72 Ah menších rozměrů, vydržela 7 let/
Baterie funguje jak má. Oproti předchozí,ktwrou jsem menili najednou nastartujeme na poprve,nehlasi nam palubni pocitac low batery. Za nas skvělý kup
Mohu jen doporučit
tento produkt jsem si vybral na doporučení souseda, produkt vyniká vysokým výkonem,který pro svůj automobil zrovna potřebuji,produkt používám jednou za pět let.
žádné záporné stránky jsem nenašel
s autabaterií jsem velice spokojen
cena
použitá technologie