Recenze Exide Micro-Hybrid AGM EK700 12V 70Ah 760A

AGM EK700 autobaterie od Exide je vyrobena ze součástek a materiálů zajišťujících vysoký výkon, včetně separátorů ze skelných vláken, vyspělé slitiny olova a cínu a unikátních uhlíkových aditiv v aktivní hmotě. Jedná se o ideální řešení pro vozidla se systémem Start-Stop a/nebo se systémem rekuperace brzdné energie. Podporuje rovněž režim jízdy setrvačností i celou řadu dalších, inteligentních…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Autobaterie Exide Micro-Hybrid AGM EK700 je hodnocena jako kvalitní a spolehlivá, zejména při správném zacházení a přepravě. Někteří zákazníci však upozorňují na problémy s dodáním podnabité baterie a poškození při převozu. Při správném nabití a instalaci funguje baterie bez výhrad.

• Kvalitní zpracování
  • Vynikající výkon za všech teplotních podmínek
  • Dobrá cena vzhledem k parametrům
  • Pasuje do vozů bez úprav
  • Dlouhodobá spolehlivost při správném zacházení
  • Dodána podnabitá s nižším napětím
  • Vypouklá čelní strana jako při sulfataci
  • Nedostatečný startovací proud po nesprávném převozu
  • Nutnost kódování
  • Riziko poškození při nesprávném zacházení během přepravy

simane.p13. listopadu 2025

Vynikající baterie za všech teplotních podmínek

Mám již třetí autobaterii Exide.U předchozích dvou baterií byla jejich životnost 8 let.Dporučuji.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2023

na doporučení , kvalita / cena

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

levna, pasuje, funguje

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

No,když je nová tak ještě nevím

Snad bude dobrá

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Startuje tak jako každá nová

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Jen to že se musí už kódovat .

Registrovaný uživatel8. července 2022

Autobaterie by měla být dle ohlasů na forech o chlup lepší, než Varta. Funguje skvěle ve VW Passat B8, ale až čas ukáže, jestli nezklame.

Objektivně dokáži zhodnotit až tak po 5 letech. Je to moje první AGM autobaterie.

Registrovaný uživatel20. června 2022

Mám ji namontovanou v autě a prozatím jsem s ní najel cca 2500 km.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Baterie mi byla dovezena takříkajíc až pod nos.

Baterie byla dovezena podnabitá. Na AGM baterii měla napětí pouze 12,1. Už při dodání byla jedna čelní strana vypouklá jako při sulfataci a záťežák Midtronics naměřil pouze 540A ze 760A. Baterii dovezli na zadním sedadle oktáktavky výrazně nakloněnou, což způsobilo že elektrolyt se dostal do labyrintu odvětrání a následně vytékal těmito otvory ven. Při stání přes víkend pomalejš točí.... chybí jí startovací proud

Neměl jsem ji brát, zvažuji reklamaci.

Registrovaný uživatel25. srpna 2021

Dobrá cena, zatím funguje jak má. Obecně mám se značkou Exide velmi dobré zkušenosti (2x autobaterie, 1x motobaterie).

Registrovaný uživatel16. června 2021

Vybral jsem baterii z důvodu parametrů a nutnosti pro Peugeot Partner Tepee.

Baterii po dodání jsem musel asi 7 hodin nabíjet inteligentní nabíječkou (5A) z Lidlu. Doufám, že vydrží alespoň 7 let jako ta původní.

Registrovaný uživatel30. května 2021

Kvalitni nahrada za originalni baterii