Recenze Evolveo Venus T2

Recenze Evolveo Venus T2

Evolveo Venus T2 je špičkový digitální HD DVB-T2 TV přijímač pro Váš počítač nebo notebook se dvěma tunery a podporou vysílání ve vysokém rozlišení. Nyní můžete sledovat najednou 2 různé programy a nejen to. Funkce Obraz v obraze (PIP) podporuje sledování dvou programů najednou nebo umožní jeden program nahrávat a druhý sledovat. Sledujte digitální televizi, nahrávejte si pořady tak, jak…

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Tv tuner do PC nejde nainstalovat

Špatná koupě

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Ani po stažení linuxových jaderných modulů ten klumpr nefunguje. Teda ony se ani nedají přeložit.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Totálně k ničemu i přes podporu nainstalovaný sw nelze naladit.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Dvojitý tuner Funguje víc jsem zatím nestačil zjistit

Nepodepsané 64 bitové ovladače

Dvojitý tuner pro příjem digitální televize. V dobách DVB-T1 jsem měl tunery tohoto jména, které pochopitelně s T2 skončily. Jméno je stejné (přibyl přídomek T2). V balení není CD s ovladači, ovladače jsou dostupné na ftp výrobce. Ovšem dodané ovladače jsou pro windows7 64 bit k ničemu, nemají správný digitální podpis a systém je nezavede. Ovladače pro 32 bitový systém jsou zdá se v pořádku, ale kdo dneska ještě provozuje 32 bitový systém. I když jsem to koupil už před delší dobou, tak se mi to právě kvůli tomuto omezení podařilo spustit až nyní. A zkušenosti jsou takové, že to vypadá funkčně (po boku karty TD310 ji (po instalaci ovladačů) nalezne můj oblíbený televizní software). Ovšem jestli je pod desítkama stejný problém jako v sedmičkách tak je to k ničemu (nemám možnost vyzkoušet, w7 byl poslední operační systém od m$, novější počítače vybavuju linuxem, pro který tato TV katra, stejně jako všechny ostatní ovladače nemá).

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Nefunkcni

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

za tu cenu.....

Registrovaný uživatel22. února 2021

Nelze naladit stanice,zřejmně nesprávný ovladač,zkoušeno několik,asi všechny na internetu dostupné.Na dvou pc win10.Měl jsem venus T2 i sigmu,oboje stejně nefunkční.

Registrovaný uživatel2. února 2021

- především dva dobře fungující tunery (nezávislé sledování jednoho programu a nahrávání, druhého nebo nahrávání dvou programů) - používám prakticky denně při práci na PC v malém okénku (zpříjemnění hudbou, zprávy, nahrávky pořadů, na které nemám právě čas ap.) - funguje i s W7 Media Center a jinými přehrávači TV - snadné ladění

- méně vybavený dodávaný program pro sledování TV (ale lze bez problémů použít jiný)

- konečně malý USB duální dobře fungující tuner za slušnou cenu - dle mých zkušeností mohu doporučit

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Nepovedlo se zprovoznit.

Vráceno.

Martin7. října 2020

Dobrý příjem, malé rozměry, jednoduchý SW

trochu víc hřeje, ale není to nic hrozného