Televizní anténa Recenze EVOLVEO tdexany1

Recenze EVOLVEO tdexany1

Elegantní pokojová anténa EVOLVEO tdexany1 pro příjem digitální i analogové TV. Zesilovač antény lze napájet díky USB kabelu dvěma způsoby. Napájení pomocí adaptéru 220 V a dále napájení z USB konektoru. Druhý způsob ocení uživatel, který chce sledovat TV např.

martok8. ledna 2024

Pěkný design Jednoduché zapojení.

Nepodařilo se mi nic naladit :-( Zkoušeno Krnov a jižní Morava, televize LG a Samsung (na chvíli se objevil obraz, ale byla to scéna jak z Mr. Beana když ladil TV :-)

Asi vhodné jen do větších měst? Do vyšších pater, ne do přízemí? Můžete používat se zesilovačem i bez. V popisu uveden velký zisk antény, škoda, doufal jsem že to pojede.

Registrovaný uživatel26. října 2023

spokojenost,funguje jak má.

kvalitní anténa

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Vysoká účinnost Pěkný vzhled Snadná instalace cena

Malá ale vykoná anténa s líbivým vzhledem . Snadná instalace a super variace umístění buď na poličku nebo přímo na zeď

Petik Machy27. ledna 2023

Hezký design Lehoučká Silná na signál

Nic U nás funguje

Máme dům z celobetonové konstrukce-jak bunkr.A se slabsi antenou jsem se vubec nechytal a s toudle to chytam-sice ne vsude jen na urcitych mistech a pri urcitem natoceni,ale nemusim provrtavat a davat venkovni a oto šlo... Tak že spokojenost

Registrovaný uživatel15. října 2022

Plně funkční, elegantní vzhled.

Registrovaný uživatel14. července 2022

Nemám žiadne

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Je to fejk který nefunguje