Televizní anténa Recenze Evolveo tdeflexi1

Recenze Evolveo tdeflexi1

Venkovní pasivní anténa s LTE filtrem pro příjem digitální i analogové TV rozšiřitelná o zesilovač EVOLVEO AMP 1 s LTE filtrem. Zesilovač splňuje normu Radio Equipment Directive 2014/53EU (RED) a je tedy bezpečný pro zdraví člověka. Součástí balení je i úchyt pro upevnění antény. .

Registrovaný uživatel14. října 2025

Zatím zapojena jen provizorně a funguje to.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Vynikající zisk Dobré mechanické provedení Snadné sestavení Nízká hmotnost

Žádné jsem zatím neobjevil

Registrovaný uživatel14. srpna 2021

Funguje - lepší obraz i bez zesilovače. Má rozumné rozměry, je lehká, kvalitně zpracovaná, taková akorát Má jeden z nejvyšších zisků.

snad jen že u dodného koax. kabelu jsou oba koncové konektory ( F i IEC konektor) napevno, což se asi nehodí 99% uživatelů, málokdy nepotřebujete kabel od antény provléct skrz nějaký otvor. Mně to ale nevadilo, já jsem stejně použil původní kabel k staré anténě..

Jelikož mám městský zesilovač (vysílač) na dohled, změnil jsem starou všesměrovou anténu (síto) se zesilovačem za tuto novou směrovou a mám kvalitnější obraz i bez zesilovače. Kvalita příjmu dle televize 100%. Pokud nejste daleko od vysílače mohu doporučit.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Po zapojení funguje, odhadem jsem nastavil a seje to...

Trochu složitější montáž, přijde to na atomy a z návodu není úplně na první pohled jasné, že některé součásti je vlastně jedno, zda namontujete zleva/zprava/zeshora/zespoda...