PC skříň Recenze EVOLVEO T3

Recenze EVOLVEO T3

Propracovaný ATX midi tower, který je určený pro základní desky podporující platformu Intel i AMD. Mimo formátu ATX je kompatibilní i s formátem Micro ATX. Napájecí zdroj se umísťuje do dolní části skříně a mřížka je osazena prachovým filtrem. Skříň má průhlednou bočnici.

Pavel20. prosince 2022

Case je lehký, ale poměrně lehký, má dobré profilování … Design umírněný a pro mě velmi povedený. Cena skvělá. Horní i spodní ventilátory jsou osazeny mřížkou pro zachytávání prachu… (vrchní mřížka je magnetická)… Osazoval jsem deskou formátu ATX (B560), která sedla dobře. Pro připojení konektoru ATX napájení desky poměrně méně prostoru, ale lze připojit (s odpojením je to horší neboť je blízko horních ventilátorů.. Připevnění HDD, SDD disků v pořádku a je přehledné. Oceňuji i „cable“ management.. .

- zaslepený jedn USB port ... - možnost osadit pouze menšími zdroji ... Osazoval jsem zdrojem 550 W (80- gold) s modulárními kabely a i tak jsem měl problém, aby se tam kabely vměstnaly .. (takže není vhodné pro zdroje větších rozměrů …

Celkové hodnocení za mne 90%. Case doporučuji.

Registrovaný uživatel30. března 2020

Hezká a vzdušná skříň za rozumnou cenu