nevydrží ani týden fotoaparat tragedie
durazně nedoporucuji

nevydrží ani týden fotoaparat tragedie
durazně nedoporucuji
Intuitivni,lehce pochopitelne prostredi
Strasne spatne se vklada pametovka a SIM karta. Co na to kontrukter ? Nebo snad špatné materiály ?
Po dvou měsících užívání se začíná samovolně vypínat. Čili nesu na reklamaci a značku Evolveo házím do kategorie brak. Doplnění 4.7.25 - Po reklamaci se začal cca. za 5 měsíců znovu samovolně vypínat. Odložil jsem do šuplíku a už nikdy nechci vidět.
až za delší dobu mohu hodnotit zatím jsem spokojen
fotoaparát ten by mohl být v dnešní době o něco lepší
zatím maximální spokojenost ale mám telefon asi týden
spokojenost,následník předchůdce evolveo strong Z3
Kvalitní provedení.
Výdrž baterie.
Přehledné menu a ovládání pro seniory.
Pouze jeden vyzváněcí tón, který není možno změnit.
Není vibrace a hlasitost.
Pro seniora doporučuji. Na běžné volání a SMS.
Baterie, displej.
Nelze těsně po rozbalení hodnotit. Snad po měsíci ostrého provozu. V menu marně hledám některé položky. Největším záporem je, že se zákazník nemůže s výrobkem seznámit, opravdu si jej vyzkoušet.
Celý systém hodnocení po rozbalení je podle mého názoru hodně na hlavu.
Smysl by dávalo hodnocení po měsíci, půlroce, roce, 3., 5 a 10 let.
Očekávání jsou veliká, jaká bude opravdová zkušenost v praxi je zatím jenom ve hvězdách.
Mělo by jít o přístroj značky, která by měla mít co nabídnout.
Z tohoto hlediska by na tlačítkáč vpravdě maximální baterie měla poskytovat skutečné pohodlí co do nabíjení. Tedy na stav baterie pohlédnout tak každé dva dny, a příliš se nestarat o to, zda po hodinovém hovoru se na jeho výdrž v průběhu zbytku dne můžete ještě spolehnout, což většina techniky na trhu neumožňuje. Na druhé straně by zobrazení % baterie na displeji již v základu skutečně ničemu neuškodilo. Dobrá velká baterie si zaslouží péči, a tu může poskytovat pouze informovaná obsluha.
Na hodnocení potřebuj opravdu víc času...............