Mobilní telefon Recenze EVOLVEO StrongPhone Z5

Recenze EVOLVEO StrongPhone Z5

Telefon Evolveo StrongPhone Z5 vás nezklame v náročných podmínkách, ať už se nacházíte v přírodě, nebo v městské džungli. Nevadí mu voda, sníh, bláto ani pády a díky výkonné 4000mAh baterii vydrží až 4 týdny v pohotovosti. Když se dostanete do úzkých, pomůže praktické SOS tlačítko. Klíčové vlastnosti - odolný proti nárazům, vibracím i vodě - výkonná baterie s funkcí powerbanky - 2,8" displej s…

Registrovaný uživatel24. října 2023

výdrž baterie

- pouze 100 kontaktů v tel. , nelze více čísel k jednomu jménu ani mail - příšerný zvuk v telefonu i přes reproduktor

nejsem spokojena, ale ani další alternativy mi moc nevyhovují pokud trvám na tlačítkovém telefonu

Registrovaný uživatel30. prosince 2022

jsem už zděšen z dotykáčů. něky nemohu ukončit hovor, jindy zas volat.

alespoň wifi kdyby to mělo , kvuli domácí fotovoltaice.

Registrovaný uživatel5. června 2022

odolný na nárazy, na doporučení

Registrovaný uživatel9. května 2022

Měl jsem CAT B26 ten neukazuje při SMS písmena prostě mi nesedl . A Váš mobil je bezva a baterie ta se snad ani nevybiji .

Registrovaný uživatel14. dubna 2022

Extrémně dlouhá výdrž baterie Větší displej než u předchozích modelů, které jsem od Evolvea používal

Telefony této značky používám už dlouhé roky, přesně odpovídají tomu co potřebuji a jsem s nimi spokojen.

Registrovaný uživatel16. února 2022

velký displej

Telefon je větší než Z3 má méně funkcí a po necelém měsíci se sám vypnul nešel zapnout a po zprovoznění v prodejně jsme zjistili že se kompletně zrestartoval a vymazal všechny kontakty a nepamatoval si ani že sem jej někdy zapnul teď je na reklamaci