Ještě je málo času na hodnocení, zatím jsem maximálně spokojen.

Ještě je málo času na hodnocení, zatím jsem maximálně spokojen.
Česká značka
Kvalita (i odolnost)
Odpovídající cena
Čtečka otisků prstů
Nemá programovatelné tlačítko (slouží jako spoušť fotoaparátu)
Mobilní telefony značky EVOLVEO užívám rád. Jednak se jedná o zařízení pod českou značkou (i když jsou montována v Asii, alespoň jde daň za nákup naší zemi – co se dnes v Asii nevyrábí?)
Mobilní telefon jsem si vybral po dlouhém rozhodování z důvodu vysoké kapacity baterie, relativně malých roměrů (z řady EVOLVEO má G5 nejmenší 5,5'' diplej) a na dnešní poměry slabších parametrů a dostupnosti náhradních dílů (ověřeno komunikací se společností EVOLVEO).
Telefon nepoužíván dennodenně, i díky tomu mi vydrží na jedno nabytí 14 (a více) dní. Současně však potřebuji nárazově využít vlastností "smartphonu", proto jsem si nezakoupil běžný telefon bez OS Android.
dlouhá výdrž baterie, rozumná velikost
špatně čitelný displej na slunci, pomalejší
Baterie, odolnost, vodotěsnost, hlídání nepoužívaných aplikací a souborů-čištění
malá hlasitost příchozího hovoru
složitost ukládání kontaktu, mazání dat
za tuto cenu vcelku dobrý,
velká interní paměť,
pěkné fotky
škoda, že je u fotek pouze jeden režim - (není panorama, rychlé fotografování - snímaní), nelze upravovat jas,
občas je spomalený
za tuto cenu velmi dostačující
Největší zmetek ze všech telefoů Evolveo
Padl mi do oka tak jsem si ho objednal a koupil a jsem spokojený .
vydrží dlouho
mám 60procent baterie a z ničeho nic se vypne telefon z důvodu že není baterie přitom mám 60procent
Odolnost?
Chybí not. dioda.
Zlobí softver.
Nelze nastavit kvalitu fotek.
Nastavitelné tlačítko z boku je pouze spoušť foťáku, nedá se přeprogramovat.
Zkušenosti po třech týdnech používání: baterie vydrží nejméně tři dny, ale NESPOLÉHAT na ukazatel. Telefon umí po třech dnech ukazovat 60% a následně se vypnout pro slabou baterii. S tímto může souviset další problem- občas nelze zapnout svítilnu, ikona se "rozsvítí", ale světlo ne. Nutno restartovat. Čtečka otisků prstů je jen pro psichicky zvlášť odolné...
Ale abych jen nepomlouval: volat s ním jde SMS taky a net funguje rychle. Reálnou odolnost ukáže časem.
Větší displej