Mobilní telefon Recenze EVOLVEO EasyPhone XG

Recenze EVOLVEO EasyPhone XG

EVOLVEO EasyPhone XG má přehledné a jednoduché menu a velká praktická tlačítka. Ta jsou navzájem oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb nebo využít funkci fotokontakty. Telefon je vybaven SOS tlačítkem, po jehož stisknutí začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou…

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

lehký, velká podsvícená tlačítka, výrazný text displeje, SOS tlačítko i funkce pádu s GPS pozicí.

SOS sms pro zaslání má omezený počet znaků. Když bylo 47, tak se SOS sms neodeslala, jen se uskutečnil hovor. Při 37 znacích v sms už OK.

Pro babičku 90 let je vyhovující a až si zvykne na ovládání, tak výborný i co se pádu a sos funkcí týče.

g.alterova19. února 2024

výrazně oddělená podsvětlená tlačítka, kontrastní display, zvlášť tlačítka pro rychlé vytáčení a foto, kvalitní provedení, kontakty-vyhledávání abecedně(bohužel poslední senior telefon neměl), základní vyzvánění dobře slyšitelné, nabíjecí stojánek-bezproblémové založení

zatím jsme neobjevili

hodně dobrý telefon, asi nejen pro seniory

Zdeněk Běhal2. února 2024

- dobrý tlačítkový mobil za dobrou cenu - slušná výbava - solidní fotoaparát s bleskem - dá se vložit paměťová karta

Tento mobil mi vyhovuje a stačí. Ty "smart" nějak nemusím. Na jiné věci mám notebook.

LP21. prosince 2023

Příjemné ovládání tlačítky, tlačítka M1 M2, nabíjecí stojánek. Dobře čitelný displej. Vzhledem k tomu, že maminka (83 let ) používala mobil starý 20 let je nadšená.

Registrovaný uživatel1. října 2023

vhodný pro osobu v pokročilém věku, určen k telefonování

dosud jsem nezjistil

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Velká písmena na obrazovce -fajn

Neshledal jsem zápory

I velikost vyhovující - fajn! Jsem spokojen Čau Standa starej

Registrovaný uživatel28. února 2023

Malý, vejde se do kapsy, odpovídající funkce, snadno ovladatelný

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Je tlačítkový,jednoduchý a přehledný. Cena dobrá Velká výdrž baterie

Výběr vyzváněcích tonů a síla vyzvánění-pokud je v tašce,je problém jej slyšet

Překvapivě dobrý mobil.

Registrovaný uživatel31. října 2022

Pro normální používání slušný mobil

Rychle se vybíjí baterie

Až na tu baterií docela ujde

Registrovaný uživatel3. října 2022

tento produkt jsem si vybral proto,že stejný jsem měl 2roky a v pohodě,až na to, že jsem ho měl v kapse a prasknul mi displei. S tímto telefonem jsem nadmíru spokojen.

žádné nedostatky jsem nezjistil

Registrovaný uživatel13. září 2022

Velmi dobře ovladatelný i pro špatně pohyblivé ruce.

Varianta modrý
Registrovaný uživatel10. září 2022

Jeden z nejlepších mobilů pro seniory .

Varianta modrý
Registrovaný uživatel30. června 2022

přehledný seniorský telefon jednoduché ovládání dlouhá výdrž baterky GPS lokace dostatečná hlasitost i pro nedoslýchavé uživatele

jiné vyzváněcí tóny pro sms - resp. chybějící jeden z předchozího modelu, na nějž byla babička zvyklá.

Dobrá volba

Registrovaný uživatel11. března 2022

nebyl pro moji osobu. Seniorka si zvyká na manipulaci,která jedost podle návodu pro nedostatečná. Vybral jsem pro dostupnou cenu atrochu kvalptnější foto +radio bez sluchátek. Pouze běžné tel.+ SMS a foto pro známe spíše pro orientaci na co použít normální foto dle případné potřeby zvětšt na počítačí,nebo udělat fografie ve větším formátu.a lepší kvalitě

Není uvedeno jak dlouho vydrží v pohotovostní poloze, délka hovorů, a poslechu radiaa přehrávání.nemá možnost připojení k počítači kabel napájení je na pevno. pro počítač se musí dokoupit , nevím zda je v nabídce

pro běžné použití pro tel ,sms případně sos pro seniory vyhovuje za tuto cenu bych doporučil