Všecko v pohodě

Všecko v pohodě
telefon není složitý na obsluhu a na první pohled nevypadá špatně,jeho menší rozměr s docela velkým dispejem mi vyhovuje.
menší kvalita fotek,ale to pro mě není důležité.
Jednoduché ovládání,hezký vzhled,prostě dobrý výběr pro důchodce.
pro starši je vyborny. i když se je třeba naučit slovosled pismen při psani SMS !
velice slaba ba+terie!měl by byt pevnějši !věkově staršim se třesou ruce jako mně? telefon mi vypadl a vyřadil vnějši displej!!!!
ccelkova znamka ? lituji3!
Je super ma vse co potrebuji.
Jen baterka se nějak častěji vybije jinak je dobry .
Je ok doporucuji.
baterie za 3 dny vybitá, i když se netelefonuje, malá písmena, špatné ovládání zpráv, doručení, není možné otevřít zprávu, špatně napsaný návod.
Šikovný mobil by to byl, pokud by se rychle nevybíjela baterie.
Nutnost častého nabíjení i při minimálním používání.
Šikovný přístroj, malý, skladný, přehledné funkce, škoda nízké kapacity baterie.
Vzhled, nabíjecí stojánek, kvalitní hovor, velký displej, hlasité vyzvánění.
Jednoduché ovládání - klávesa fotoaparát je též potvrzovací klávesou (entr).
Výdrž baterie pouhých 15h.
NEDOPORUČUJI !!!
Telefon se zdá jako dobrá alternativa pro starého člověka. Velké + je za stojánek, displej. Hlasitost vyzvánění, kvalita hovoru velice dobrá.
Bohužel telefon je nabitý za cca 1h a po odpojení se na displeji objeví 15h = výdrž baterie. To je tedy sakra málo. Telefon ráno vyndáte ze stojánku a jen tak leží bez použití na stolku a večer je prázdná baterka (co kdyby chtěl majitel náhodou zavolat třeba jen rodině, že něco potřebuje). Vydrží baterka podvečerní hovor při tak žalostném stavu ?
Vrácení zboží již bohužel není možné (o pár dnů). Reklamace se bude řešit. Telefon by se snad ani neměl prodávat pod názvem "mobilní".