Šířka matrace je přes 160 cm (cca 162-3), takže jsme ji natlačili do rámu, a matrace je tím pádem na některých místech zvlněná a vzdouvá se. Také je o dost měkčí, než jsme předpokládali.

Dobrý produkt splnil očekávání
Příjemná.dle rozměrů
prijemne spani
jsem spokojená, dobře se na matraci spí, přišla tak, jak bylo domluveno
nemám žádné výhrady ani připomínky
super produkt, jako bonus beru to, že je cenově dostupná
Dobrá kvalita a příznivá cena.
Objednala sem si 80x200cm. Přišla mi 85x205 cm. Nevím jak je to možné ,ale je to tak.
Takže k ničemu, vyhozené peníze. Nejsem spokojená. Více ne.
Perfekt
Matrace je tvrdá, ačkoliv jsem objednala polotvrdou. Taky je o 2 cm širší, takže nepasuje do rámu postele. Jsem zklamaná.
Fajne jak cyp
Velmi pohodlná matrace, rychlé dodání, celkově super
Supr spoluprace i komunikace
Matrace je bezvadná, je tak akorát tvrdá a krásně se na ní spí.
Jsem moc spokojená!
Spaní jako v nebesích.
Koupil jsem si již druhou stejnou matraci během pár měsíců
Rozdíl v kvalitě mezi matracemi i když je to stejný dodavatel, stejné obj.číslo
Zaujala mě nižší cena,rozměry které jsme potřebovali a střední tvrdost. Matrace je super,ani tvrdá a ani měkká,prostě akorát. Spí se mi na ní dobře a konečně mě přestaly bolet záda. Za mě super,spokojenost. Spím na ní každý den.
Matraci máme už pár měsíců a spí se na ní skovostně.
Super spokojenost
produkt měl dobré hodnocení