Recenze Eukanuba Senior Medium Breed Chicken

100% kompletní a vyvážené krmivo pro psí seniory středně velkých plemen nad 10 let. Na míru upravená receptura obsahuje směs vlákniny, prebiotika FOS a řepné dužiny pro podporu zdravého zažívání, vápník pro zdravé kosti, glukosamin a chondroitin pro zdravé klouby, přirozený zdroj mastných kyselin omega-6 a omega-3 pro zdravou kůži a srst, L-karnitin, který pomáhá s udržením ideální váhy a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Krmivo Eukanuba Senior Medium Breed Chicken je podle většiny recenzí dobře přijímané psy a podporuje jejich vitalitu a zdraví. Granule jsou menší a dobře stravitelné, což je výhodné pro starší psy s citlivým zažíváním. Ojediněle se však objevila stížnost na zažívací potíže po druhém balení, což je třeba zvážit při nákupu.

• Dobře přijímaný psy
  • Menší velikost granulí pro snadné žvýkání
  • Dobře stravitelné
  • Kvalitní složení pro psí seniory
  • Podporuje vitalitu a zdraví
  • U jednoho psa se objevily zažívací potíže po druhém balení

borkovcovadagmar8. ledna 2024

Produkt je určen pro psí seniory. Mému psu je 14 let a má citlivé zažívání. Dlouho jsem hledala vhodné granule, s těmito jsem maximálně spokojená.

Pro starší psy doporučuji.

Registrovaný uživatel11. prosince 2023

Už jsem informovala výrobce, že pes po nich zvracel a měl velké potíže. První pytel krmiva snědl bez problému, ale tento druhý byl asi jiný.

Registrovaný uživatel31. října 2022

Pejskovi chutnají. Jsou kvalitní.

Vše v nejlepším pořádku.

Registrovaný uživatel17. února 2022

Produkt je pro nás nový, je pro psí seniory, zatím jsme používali jiný od stejné značky. Vypadá v pořádku, psovi chutná, ale máme zatím pár dní.

Zatím nevím o žádném.

Vypadá to, že produkt bude vhodný pro kategorii, pro kterou byl zakoupen.

Registrovaný uživatel3. května 2021

13, let kupují eukaubu pro meho bordeláka všehno co potrebuje krmivo mu dodává má hest a je uplne zdraví

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Vybral jsem granule pro starší fenku Pitbull teriéra (9 let), granule jí chutnají, jsou menší, dobře stravitelné, spokojenost.

Registrovaný uživatel12. června 2020

Dobře přijímaný