Naprosto nevhodná na nosič kol na tažné zařízení. Snad na karavan nebo obytný automobil.
Pro mne naprosto k ničemu.

Pro mne naprosto k ničemu.
jezdíme často na kolách a plachta je dobrá na přikrytí kol na autě
jsem s výrobkem spokojený
Pevnost materiálu funkčnost cena
Dobré k zakrytí kol před deštěm když auto stojí
Po 40 km jízdy cca 80 km/h se plachta protrhla
Zbytečná investice
Opravdu pevné, výborné uchycení.
Bohužel je to poměrně malé. Píší, že pro dvě jízdní kola. Pokud to dáte na kola na zadním nosiči na tažném zařízení, kde máte jedno kolo a druhé umístěno opačně, nedá se obal přetáhnout přes obě najednou. Pak plachta dosáhne někam do poloviny kol a déle ne, takže je zbytečná. Před koupí doporučuji napřed si všechno na nosiči proměřit. Rozměr na šířku 70 cm je naprosto nedostačující na dvě kola. Plachta by tak byla vhodná pouze na přehození přes kola v garáži. Tam by to tolik nevadilo. Bohužel jsem musel plachtu vrátit. Na jedno kolo by byla snad dostačující.
Plachta nemá chybu.
Kvalitní materiál, solidní provedení, v pohodě zakryje dvě velká elektrokola
Při zakrytí dvou kol umístněných na oji karavanu (tak jak je výrobek předurčen) nevydržela plachta
při povolené rychlosti jízdy karavanu ani 50 km ujeté vzdálenosti a protrhla se kolem švů.
Budu reklamovat